Filip Kirkorov a dat o petrecere cu fast de ziua de naștere a fetiței sale!

Pe 1 decembrie, Alla-Victoria, fiica lui Filip Kirkorov, a împlinit șase anișori. Cu acest prilej, tatăl iubitor i-a organizat fiicei sale o sărbătoare de neuitat, într-unul din restaurantele de lux din capitală rusă.

separator

Когда вся семья в сборе: сегодня день рождения Аллы-Виктории. Время летит – принцессе уже 6 лет ! Расти здоровой и большой… #frozen #happybirthday #первыйденьзимы

A post shared by @malakhov007 on

Tema sărbătorii a fost desenul animat preferat iubit al fetiței, “Холодное сердце”. Pentru a recrea atmosfera acestei povești minunate, au fost invitați animatori care înfățișat personajele din desenul animat, iar sala a fost decorată în stilul poveștii.

Mai multe celebrități din Rusia au sosit la eveniment pentru a o felicita pe Alla-Victoria, printre ei: Alla Pugaciova și Maxim Galkin, Igor Nikolaev, Jasmine, Jan Rudkovsky, Ani Lorak și altele.

Oaspeții au împărtășit pe rețelele de socializare poze și video de la sărbătoare. Atmosfera a fost una caldă, fabuloasă și confortabilă. Omagiata a fost în centrul atenției și a primit o mulțime de cadouri și îmbrățișări.

Vezi mai multe imagini video de la sărbătoare!

Happy birthday dear Alla-Victoria @allavictoriyakirkorova ❤️ Be happy 🎈🎈🎈🎈

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on

Chișinăul, în straie de Sărbătoare! Cum a fost împodobit centrul orașului. Poze!
Articolul anterior
Keo va deveni tată. Iubita artistului este însărcinată în 7 luni
Articolul următor
Alte articole interesante