Astăzi, fiul Adrianei Ochișanu și al lui Corneliu Botgros împlinește 18 ani! Mama sa i-a transmis un mesaj emoționant

Astăzi, Cristian Botgros, fiul Adrianei Ochișanu și al lui Corneliu Botgros, împlinește frumoasa vârstă de 18 ani. Artista i-a dedicat fiului său un mesaj emoționant:

separator
cristi

”La mulți ani, scumpul mamei! Ești mândria și iubirea vieții mele, ești minunea și centrul universului meu! Chiar dacă nu sunt acum lângă tine, gândul meu este mereu cu tine. Începând de azi, puiuțul meu, ești major! Îți doresc să fii sănătos, să fii fericit și să ai parte de bine și să atingi noi culmi ale succesului și tot ce-ți vei propune să obții cu ușurință în cariera ta de violonist! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi te-a dăruit, te iubesc enorm de mult! Cu mare dor și drag te îmbrățișez și te sărut! Mămica ta care ți-a dat vlagă și viață”, a scris interpreta într-o postare pe pagina sa de socializare. 

La multi ani scumpul mami-i ! Esti mandria si iubirea vietii mele ,esti minunea si centrul universului meu, chiar daca nu sant acum langa tine,gandul meu este mereu cu tine ,incepand de azi puiutul meu esti major, iti doresc sa fii sanatos,sa fii fericit si sa ai parte doar de bine si sa atingi noi culmi ale sccesului si tot ce-ti vei propune sa obtii cu usurinta in cariera te de violonist ,ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi te-a daruit ,te iubesc enorm de mult si cu mare dor si drag te imbratisez si te sarut, mamica ta care ti-a dat vlaga si viata!

A post shared by adriana (@adriana.ochisanu) on

Angela Gonța, surpriză de proporții, în direct, la TV! Vezi farsa pe care i-au făcut-o colegii de ziua ei de naștere
Articolul anterior
Împreună îl putem salva pe Oleg! Tânărul a fost diagnosticat cu o boală cruntă, însă își dorește enorm de mult să supraviețuiască
Articolul următor
Alte articole interesante