Gemeni identici născuţi la 5 ani diferenţă

În familia Drewitt-Barlow din Anglia, sunt 5 copii dintre care 2 perechi de gemeni şi un băieţel. Nimic ieşit din comun. Ei bine, povestea lor este cel puţin diferită pentru că prima pereche de gemeni, Aspen şi Saffron, deşi născuţi în aceeaşi zi, sunt doar fraţi de mamă, în schimb Aspen şi fratele lui Orlando, născuţ 5 ani mai târziu, sunt gemeni identici.

separator
Gemeni-identici-nascuti-la-5-ani-diferenta-300x203

Probabil că la prima vedere, nu prea vezi cum a fost posibil însă povestea lor este aşa: părinţii lor, Barrie şi Tony Drewitt-Barlow sunt primul cuplu de părinţi gay din Anglia, când au decis să aibă copii, au apelat la fertilizare în vitro însă aici vine partea complicată.

Prima pereche de gemeni, Aspen şi Saffron au fost concepuţi folosind ovule donate de o femeie, care au fost fiecare fertilizate cu sperma unuia dintre părinţi. Astfel că Barrie este tatăl unuia dintre gemeni, iar Tony tatăl biologic al celuilalt.

Embrionul fertilizat din care Aspen a fost născut s-a divizat în laborator şi astfel că doar unul din embrioni a fost implantat mamei surogat (diferită de cea care a donat ovulele) care a purtat sarcina, iar cel de-al doilea a fost criogenat. Patru ani mai tarziu, acel embrion a fost decongelat şi a fost implantat în pantecul unei alte mame surogat, astfel venind pe lume Orlando, fratele geamăn, cu cinci ani mai mic, al lui Aspen.

Ce mănâncă Jennifer Aniston la prânz şi dejun?
Articolul anterior
Li se întâmplă și vedetelor! În aceleași ținute pe covorul roșu sau pe stradă
Articolul următor
Alte articole interesante