Gestul impresionant pe care o mamă a decis să-l facă, ca fiul ei să aibă cu cine să se joace!

Copiilor le place foarte mult să socializeze cu alți parteneri de joacă. Acest lucru este unul firesc și deseori vine de la sine, iar părinții nu sunt nevoiți să-și facă griji pentru aceasta: pur și simplu se întâmplă, copiii se întâlnesc la locul de joacă și se împrietenesc în câteva minute.

separator
zz

Pentru unii copii însă, lucrurile nu stau la fel de roz. Există mame care ar da orice pentru ca micuții lor să aibă un partener de joacă, să fie tratați în același mod în care toți ceilalți copii sunt tratați.

Un părinte a mers chiar mai departe și a postat într-un grup de facebook dedicat donațiilor, oferind oricui din orașul său un cort de jucărie, doar să accepte donația și să se joace măcar o dată pe săptămână cu băiețelul ei în vârstă de 3 ani, care suferă de o formă de autism și ceilalți copii nu se joacă cu el.

Astfel, femeia speră că donând din jucăriile celui mic să reușească să îl ajute să socializeze și să se joace cu alți copii.

Reacțiile nu au întârziat să apară: la scurt timp alte mamici au scris comentarii în care, pur și simplu, îl invitau pe cel mic la joacă ori își exprimau empatia față de suferința mamei.

Nu arunca apa în care ai fiert orezul! Acest lichid este cel mai bun truc de înfrumusețare
Articolul anterior
Uimitor! Cum arată organele corpului uman văzute la microscop
Articolul următor
Alte articole interesante