Iată ce s-a întâmplat cu o femeie care a recurs inseminarea artificială

Această poveste este incredibilă! Iată ce s-a întâmplat după ce o femeie care a recurs la inseminarea artificială l-a cunoscut pe donator!

separator
donator-16072015-770x470

Aminah Hart este un director de publicitate din Australia care a ajuns în centrul atenţiei într-un mod surprinzător. Cu câţiva ani în urmă femeia s-a hotărât să rămână însărcinată prin intermediul inseminării artificiale. Totul a mers ca pe roate şi Aminah a fost ajutată de un donator anonim. La scurt timp ea a născut o fetiţă sănătoasă pe nume Leila.

După ce Leila a împlinit un anişor, femeia s-a decis să caute mai multe informaţii despre donatorul anonim care era, practic, tatăl fetiţei. Într-un final cei doi au stabilit o întâlnire, s-au cunoscut şi au stabilit că ar fi bine să se vadă în mod regulat, pentru ca şi bărbatul să aibă contact cu copilul de care se ataşase foarte mult.

Surpriza a venit la scurt timp când, în urma întâlnirilor frecvente, cei doi au realizat că se iubesc! Acum ei trăiesc o poveste de dragoste senzaţională, care este pe buzele tuturor. Cuplul a fost contactat chiar şi de câţiva producători renumiţi de film, pentru ca povestea lor de dragoste să fie ecranizată.

Înainte de a rămâne însărcinată cu Leila, femeia a mai avut doi băieţi care au murit din pricina unei boli genetice rare. Acum toată lumea îi cunoaşte povestea. „Mă simt profund mişcată de faptul că toată lumea ştie povestea mea de dragoste, dar şi povestea băieţilor mei. Este uimitor că acum suntem cunoscuţi la nivel global.”, a declarat Aminah Hart.

Vedetele rusești în costume de baie!
Articolul anterior
Schimbare radicală de look: Din femeie punk într-o tânără atrăgătoare!
Articolul următor
Alte articole interesante