Iată ce s-a întâmplat cu o femeie care a recurs inseminarea artificială

Această poveste este incredibilă! Iată ce s-a întâmplat după ce o femeie care a recurs la inseminarea artificială l-a cunoscut pe donator!

separator
donator-16072015-770x470

Aminah Hart este un director de publicitate din Australia care a ajuns în centrul atenţiei într-un mod surprinzător. Cu câţiva ani în urmă femeia s-a hotărât să rămână însărcinată prin intermediul inseminării artificiale. Totul a mers ca pe roate şi Aminah a fost ajutată de un donator anonim. La scurt timp ea a născut o fetiţă sănătoasă pe nume Leila.

După ce Leila a împlinit un anişor, femeia s-a decis să caute mai multe informaţii despre donatorul anonim care era, practic, tatăl fetiţei. Într-un final cei doi au stabilit o întâlnire, s-au cunoscut şi au stabilit că ar fi bine să se vadă în mod regulat, pentru ca şi bărbatul să aibă contact cu copilul de care se ataşase foarte mult.

Surpriza a venit la scurt timp când, în urma întâlnirilor frecvente, cei doi au realizat că se iubesc! Acum ei trăiesc o poveste de dragoste senzaţională, care este pe buzele tuturor. Cuplul a fost contactat chiar şi de câţiva producători renumiţi de film, pentru ca povestea lor de dragoste să fie ecranizată.

Înainte de a rămâne însărcinată cu Leila, femeia a mai avut doi băieţi care au murit din pricina unei boli genetice rare. Acum toată lumea îi cunoaşte povestea. „Mă simt profund mişcată de faptul că toată lumea ştie povestea mea de dragoste, dar şi povestea băieţilor mei. Este uimitor că acum suntem cunoscuţi la nivel global.”, a declarat Aminah Hart.

Un copil din Moldova a făcut stop cardiac după o extracție dentară și s-a aflat câteva luni în comă

O nouă acuzație contra Republicii Moldova a ajuns pe masa magistraților Curții Europene a Drepturilor Omului (CtEDO). Părinții unui copil de 8 ani acuză neglijență medicală după ce feciorul lor a făcut stop cardiac și a ajuns în comă în urma unei extracții dentare.

La 3 mai 2022, CtEDO a comunicat Guvernului Republicii Moldova cauza de încălcare a drepturilor omului. În fața Înaltei Curți, reclamanții sunt reprezentați de către avocații Asociației Promo-LEX, care susțin că totul s-a întâmplat pe 29 noiembrie 2011, iar copilul a rămas cu leziuni neurologice grave și paralizie completă după ce i-a fost aplicată anestezia generală.

Urmărirea penală, începută la cererea mamei pe 18 septembrie 2012, a fost întreruptă de mai multe ori, pe motiv că nu ar fi fost comisă nici o infracțiune, iar cauza a fost redeschisă de fiecare dată de către judecătorul de instrucție, care a constatat deficiențe în anchetă. Ultima redeschidere a fost dispusă pe 17 februarie 2017.

În fața Curții, reclamanții au invocat că starea de sănătate a copilului a fost grav afectată din cauza neglijenței medicale. Totodată, reclamanții susțin că nu au dispus nici de un remediu efectiv prin care să își exercite drepturile în cadrul procedurii civile.

„Ar fi putut acum juca fotbal, care era pasiunea lui, sau ar fi putut trece prin prima dragoste sau merge la facultate. Însă erorile și lacunele sistemului medical i-au furat aceste oportunități. Practicile abuzive care tratează uneori pacienții ca pe obiecte pe conveier, procedurile efectuate fără pregătirea prealabilă necesară și impunerea abuzivă a pacienților (sau în acest caz părinților) de a semna acorduri la intervenții fără a li se explica clar riscurile, toate elemente ale acestui caz și simptome ale unui sistem medical deficient. Iar ineficiența sistemului de justiție de a investiga și sancționa astfel de cazuri vorbește despre un cerc vicios, în care nimeni nu este protejat.”, susține avocatul Dumitru Sliusarenco.

În cele ce urmează, CtEDO a invitat Guvernul Republicii Moldova să furnizeze informații cu privire la îndeplinirea cerințelor procedurale ale articolelor 3 și/sau 8 din Convenție referitor la ancheta efectuată de organele de drept din Republica Moldova, dar și asupra căilor de atac oferite reclamanților de către legislația națională, potrivit Promo-LEX. În același timp, judecătorii solicită Guvernului să prezinte copii ale documentelor relevante în cazul reclamanților, precum și alte informații cu privire la utilizarea halotanului (preparat anestezic), dar și poziția experților în materie din Republica Moldova.

sursa: www.realitatea.md

Tatiana Heghea a devenit mămică a treia oară

Tatiana Heghea a născut în această dimineață. Intepreta l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al cuplului.

Artista nu a dezvăluit deocamdată sexul bebelușului. Ea a publicat imagini emoționante cu bebelușul nou-născut în timpul primei alăptări.

Amintim că Tatiana Heghea și soțul ei cresc deja o fată și un băiețel.

Pentru prima oară mămică! Rihanna a născut

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți. Artista a născut un băiețel, potrivit The Independent.

Rihanna Becomes Barbados Ambassador for Education, Tourism | Time

Rihanna a născut pe 13 mai, potrivit unui raport TMZ publicat joi. Postul afirmă că cei doi artiști și-a întâmpinat primul copil în Los Angeles.

Deocamdată, nici Rihanna, nici rapperul nu au confirmat vestea despre sosirea bebelușului și nici nu au împărtășit numele fiului lor.

Pregnant Rihanna Rocks Leather Mini Dress During Fashion Show in Paris |  PEOPLE.com

Cuplul a dezvăluit că așteaptă un copil împreună în ianuarie, în timpul unei ședințe foto în Harlem, New York City. Cântăreața a purtat atunci o jachetă puf lung, roz, care a fost descheiată pentru a-și scoate în evidență burtica de gravidă.

Rihanna Is Pregnant, Expecting First Child with Boyfriend A$AP Rocky
Rihanna Welcomes First Baby with A$AP Rocky | PEOPLE.com
Rihanna and radical pregnancy fashion – how the Victorians made maternity  wear boring
Rihanna Gives Birth to Baby Boy | Vanity Fair

Vedetele rusești în costume de baie!
Articolul anterior
Schimbare radicală de look: Din femeie punk într-o tânără atrăgătoare!
Articolul următor