Iată cine sunt vedetele care au devenit mămici în 2017!

În 2017, barza a fost foarte hărnicuță și a făcut mai multe popasuri în familiile vedetelor de acasă, aducându-le momente unice și emoții de nedescris. Iată cine sunt vedetele care au devenit mămici anul acesta!

separator

Daniela Culev

Designerul Daniela Culev și soțul său au devenit pentru prima oară părinți pe 25 ianuarie 2017. Fashion bloggerița a devenit mămica unui băiețel căruia i-a pus numele Marius.

Olesea Sveclă

Pe 26 ianuarie, Anatol Durbală și soția sa, actrița Olesea Sveclă, au devenit părinții unei fetițe pe nume Cassandra. Micuța le aduce multă fericire părinților săi.

Adriana Ochișanu

Artista a devenit mămică pentru a doua oară. Pe 2 februarie 2017, interpreta a născut o fetiță perfect sănătoasă, care poartă un nume frumos, Mihaela.

Cristina Pintilie

La începutul lunii februarie, interpreta a devenit pentru a doua oară mămică de băiețel. Cristina Pintilie este căsătorită cu Ionuț Romanenco, cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani.

Tatiana Vornicescu

Pe 16 februarie 2017, prezentatoarea TV a devenit mămică de fetiță. Micuța a primit la botez numele Nica.

Elena Băncilă

La sfârșitul lunii august, prezentatoarea Tv Elena Băncilă și soțul ei, medicul stomatolog Eugen Batîr, au devenit pentru prima oară părinți. Jurnalista a adus pe lume o fetiță sănătoasă la o clinică privată din Capitală. Nicole le aduce multe zâmbete părinților săi.

Victoria Cocieru

Designerul moldovean Victoria Cocieru a devenit mămică la sfârșitul lunii septembrie. Fondatoarea brandului de haine Kheops a adus pe lume, în SUA, primul său copil, un băiețel perfect sănătos.

Vera Terentiev-Furtună

Pe 17 octombrie, Vera Terentiev a născut o fetiță pe nume Victoria. Prezentatoarea Tv i-a adus pe lume o surioară lui Răzvan, băiețelului său în vârstă de 4 anișori.

Dorina Cojocaru-Filipski

Pe 21 noiembrie, Dorina Cojocaru și Alex Filipski au trăit emoții mari. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Fosta prezentatoare de la Jurnal Tv a adus pe lume un băiețel căruia i-a pus numele Hector.

Natalia Gordienko

La începutul lunii decembrie, Natalia a născut la Nisa, în Franța, un băiețel sănătos pe nume Cristian. Artista încă nu a comentat marea veste, precum că a devenit mămică.

 

 

O femeie s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc de locuit din Capitală
Articolul anterior
Shakira și Pique au petrecut Crăciunul împreună, alături de copii!
Articolul următor
Alte articole interesante