Igor Nikolaev şi soţia lui s-au rugat mulţi ani la Dumnezeu pentru a avea un copil

Igor Nikolaev şi actuala lui soţie, Iulia Proskureakova, vor deveni în curând părinţi. Cuplul îşi dorea de mult timp un copil, dar abia anul acesta compozitorul va deveni tată pentru a doua oară. Într-un interviu realizat de 7days.ru, cei doi vorbesc despre emoţiile pe care le-au avut când au aflat că vor avea un copil.

separator
39 (1)

„În toți acești ani l-am întrebat pe Dumnezeu: De ce nu avem copii, oare suntem nevrednici de acest miracol? Doar Dumnezeu vede cât de mult ne iubim, cât de mult ne dorim un copil. Atunci care ar fi problema?… Dar niciodată nu m-am descurajat, intuiţia îmi spune că totul va veni la timpul lui”, a povestit Iulia.

42 (1)
 
42 (2)
 
42 (4)

“Iulia are dreptate, totul se întâmplă la timpul potrivit. Mulţi ani am auzit de la prietenii mei: Bătrâne, trebuie să ai un copil. Ştii cât de mult o să te schimbi.” Aşa mi-a spus Igor Krutoi când i s-a născut fiica. Iar Saşa Kalianov, care îşi dădăcea nepotul, mă suna în fiecare zi şi îmi spunea: “Asta este aşa o fericire!” Recent am fost la ziua de naştere a lui Maxim Galkin şi i-am văzut pe gemeni cât de mult au crescut. Parcă mai ieri i-am botezat. Oare nu aceasta este fericirea! Şi iată a venit şi timpul nostru”, a povestit Igor Nikolaev.

39

Iulia Proskureakova a aflat că este însărcinată când era în prima lună de sarcină:
“Aveam nişte simptome ciudate. Credeam că este din cauza călătoriei la Praga, zboruri lungi, oboseală. Mă gândeam la orice, numai nu la sarcină. Am mers la medic am dat analize, iar peste o săptămână mă sună medicul şi îmi spune că sunt însărcinată în patru săptămâni. În acel moment am avut impresia că timpul s-a oprit. Dumnezeu ne-a auzit rugăciunile! Pentru a fi sigură că este adevărat, am fugit la farmacie şi am cumpărat cinci teste de sarcină care au avut acelaşi rezultat. Seara, când Igor s-a întors acasă, i-am arătat toate cele cinci teste şi i-am spus: “Cred că sunt gravidă. Vom avea în sfârşit un copil!” Igor a fost luat prin surprindere, m-a îmbrăţişat şi mi-a spus: “Iulia aceasta este aşa o bucurie. Am aşteptat atât de mult, nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat…”

3 alimente cu ajutorul cărora poţi înlocui ouăle din reţetele de prăjituri
Articolul anterior
Frații lui Mihai Volontir nu-și pot ascunde suferința!
Articolul următor
Alte articole interesante