Interpreţii te invită la un marş dedicat copiilor nenăscuţi

Mai mulţi interpreţii autohtoni au plasat pe Youtube filmuleţe ce îndemnă toţi doritorii să participe la un eveniment dedicat copiilor nenăscuţi. 

separator

Cristofor Aldea-Teodorovici, Silvia Grigore, Georgeta Voinovan, membrii trupei  Catharsis şi alţi interpreţi susţin „Marşul pentru viaţă 2015” care va avea loc sâmbătă, 21 martie, la orele 12.00. Marşul va porni din curtea Spitalului Clinic municipal nr. 1 (str. Melestiu, 20) şi va continua următorul traseu: Viaduct, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare, cu oprire finală în Piața Marii Adunări Naționale.

1

Haideți să încurajăm viitoarele familii și mămici în a da viață copiilor neamului nostru, „Marșul pentru viață 2015” se va încheia cu un mic concert pe PMAN. Vă așteptăm!”, a scris Cristofor Aldea-Teodorovici pe pagina lui de facebook.

„Marșul pentru viață” se va desfășura simultan în peste 60 de orașe din România și Republica Moldova. Ziua de 21 martie a fost aleasă că dată a Marșului deoarece este „Ziua Mondială a persoanelor cu Sindrom Down”.

„Marșul pentru viață” este neconfesional și apolitic. Prin acest demers nu se luptă împotriva nici unei alte organizații sau instituții din țara noastră și nu se solicită interzicerea prin lege a avorturilor, ci se dorește numai conștientizarea societății asupra valorii vieții umane, indiferent de trăsăturile specifice ale persoanei.

Cura de modelare corporală care te scapă de celulită!
Articolul anterior
Doina Popov: Reparăm greșelile de stil de la evenimentele mondene!
Articolul următor
Alte articole interesante