Învață bunele maniere și își surprind părinții cu mese și tacâmuri corect aranjate și comportament manierat în locurile publice

După 4 săptămâni de lecții de bune maniere și-au schimbat comportamentul în societate și au devenit mult mai educați și manierați. De această părere sunt părinții care și-au înscris copiii la ManiEra, o platformă educațională care desfășoară lunar cursuri de bune maniere pentru copiii.

Aceștia au avut chiar și o lecție practică la un restaurant din capitală unde au învățat care este protocolul la restaurant, cum se aranjează corect masa pentru un dineu, ce semnifică poziția fiecărui tacâm, dar și care sunt modalitățile de a mânca manierat la masă.

Copiii au învățat și alte reguli esențiale în diferite contexte uzuale precum: bunele maniere la teatru, la cinema, în muzee, la magazin și la școală.

Lecțiile sunt moderate de Alina Plîngău, jurnalista care s-a reprofilat și care acum este trainer de bune maniere acreditat ANC București.

Trainera susține că este pasionată de tot ce reprezintă familia lexicală a educației și a bunelor maniere și vrea ca prin intermediul acestor cursuri să le insufle și celor mici dragostea pentru educație și cultură.

„După 2 promoții încheiate cu succes, m-am asigurat că activitatea pe care o desfășor la ManiEra merită pe deplin să aibă o continuitate îndelungată. Toți copiii din Moldova merită să fie ghidați să adopte un comportament manierat în relația cu cei din jur. Doar în acest fel ne putem lua garanția că peste ani, Republica Moldova se va mândri cu o generație de copii educați, politicoși și manierați. Invităm toți copiii să învețe bunele maniere alături de noi.”

Următorul curs începe din 1o august. Pentru înscrieri, puteți telefona la numărul de telefon: 078 433 4333.

Două produse care conțin substanțe periculoase, retrase din magazine
Articolul anterior
Invazie de căpușe la o grădiniță din Capitală. O mamă ar fi găsit până la 24 de insecte pe corpul copiilor săi
Articolul următor