Invazie de supereroi, la Shopping MallDova

Spidermani, Supermani, Batmani și multe alte personaje cu super puteri au împresurat Centrul Comercial Shopping MallDova în acest weekend. După cum era de așteptat, de Halloween aici a avut loc cea mai grandioasă întrunire a supereroilor de toate vârstele și de toate culorile.

separator
274A4900

Miile de eroi costumați și efectele speciale au creat o atmosferă de Hollywood, unde fiecare a avut ocazia să-și demonstreze talentele. Showul oferit de laboratorul distracțiilor științifice „Mendelevium” și iluzionistul Mihail Kovali le-a demonstrat chiar și celor mai sceptici participanți că magia există. Iar super petrecerea cu muzică bună, dansuri de la Sis’n’Bro și concursuri amuzante a asigurat nu doar distracția, ci și o avalanșă de premii de la Orange, „Red Bull”, „Boiar Wine House”, Meli Melo, Melis, „Mom’s Burger and More” și Shopping MallDova.

274A5051274A5390

În momentul culminant și foarte așteptat al serii, supereroii cu cele mai creative costume au fost apreciați și răsplătiți cu premii pe măsura super puterilor lor!

274A4573
274A4663 274A4801 274A5206

Vezi în filmulețul de mai jos cum a fost Halloweenul supereroilor la Shopping MallDova.

De ce bărbații trebuie să doarmă goi?
Articolul anterior
A murit. Dmitrii Naghiev e în lacrimi!
Articolul următor
Alte articole interesante