Irina Shayk și Bradley Cooper sunt părinţi de fetiţă. Iată ce nume i-au ales micuței

Dacă ieri s-a aflat că Irina Shayk şi Bradley Cooper au devenit părinţi pentru prima dată în urmă cu 2 săptămâni, astăzi presa de peste ocean a dezvăluit sexul şi numelui copilului.

separator
Bradley-cooper-Irina-shayk-08122015

Cei doi îndrăgostiţi au încercat să păstreze secretul cât mai mult timp posibil, însă E! News a scris acum că familia lor s-a mărit cu o fetiţă care a primit numele Lea de Seine Shayk Cooper.

Mai mult, actorul în vârstă de 42 de ani a fost surprins plimbându-şi micuța prin Venice Beach în acest weekend.

Cei doi părinți trăiesc o incredibilă poveste de dragoste din 2015, în ciuda diferenţei de vârstă de 11 ani. În luna decembrie a anului trecut, Irina Shayk şi-a oficializat sarcina pe catwalk, în timpul unui show organizat de Casa Victoria’s Secret la Paris.vsfs-irina-shayk-getty2-a

Top modelul în vârstă de 32 de ani şi-a dorit foarte mult să întemeieze o familie, acesta fiind ce mai imprtant lucru pentru ea, iar cei doi părinţi îşi doresc o familie şi mai mare.

Sursa citată de E! News declară că Bradley şi Irina se iubesc atât de mult, încât acesta nu va fi singurul lor copil. Vor mai urma şi alţii.landscape-1480580623-bradley-cooper-irina-shayk

sursa

3 coafuri perfecte pentru Paște!
Articolul anterior
4 cei mai puternici lideri ai zodiacului
Articolul următor
Alte articole interesante