Ivan Guzu va deveni tată de gemeni!

În curând, Guz va deveni tată pentru prima dată. Ecaterina, soţia interpretului, este însărcinată cu două fetiţe. Cuplul a avut grijă să ţină în secret marea noutate, din superstiţie şi pentru că preferă să nu-şi expună public evenimentele importante din familie.

separator

11774367_826214627497453_1859757900_n

Am încercat să aflăm mai multe detalii de la interpret, dar acesta a fost foarte succint în declaraţii: “Da, este o veste minunată. Chiar dacă mulţi apropiaţi ne spun că nu va fi uşor cu doi gemeni, noi suntem pregătiţi şi foarte fericiţi.”

Mii de elevi din Republica Moldova vor putea învăța profesiile viitorului în laboratoare digitale, dotate cu sprijinul României

Peste 2500 de elevi din patru școli din Republica Moldova vor putea învăța profesiile viitorului în laboratoare digitale, dotate cu echipament performant.

Cum sa cresti un elev motivat – delamamici.ro

Echipamentul va fi procurat prin intermediul proiectului PNUD „Accelerarea transformării digitale în sectorul public din Republica Moldova”, la care Guvernul României a alocat în 2021 peste 80.000 de euro, prin intermediul RoAid – Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare a României.

Instituțiile se alătură astfel rețelei „Tekwill în fiecare școală”, care include 35 de laboratoare digitale, unde elevii învață despre dezvoltarea web și a aplicațiilor mobile, designul grafic, programarea, inteligența artificială, antreprenoriat și altele.

„Fiind convinși că alfabetizarea digitală este cheia succesului transformării digitale, PNUD susține programul „Tekwill în fiecare școală”. Datorită parteneriatului și generozității Guvernului României, am reușit să dotăm încă patru școli din R. Moldova cu laboratoare digitale, adică spații moderne cu calculatoare și laptopuri performante unde elevii pot învăța profesiile viitorului și pot crea proiecte inovatoare”, a declarat Dima Al-Khatib, reprezentantă rezidentă PNUD în Republica Moldova.

„Într-o lume într-o continuă expansiune, nu trebuie să lăsăm timpul să ne depășească. Digitalizarea, accesul la tot ce presupune transformarea digitală și, mai ales, educația și dezvoltarea de competențe în domeniu sunt pași esențiali prin care nu doar că oferim șanse în plus tinerilor, ci facem pași concreți, inclusiv în ceea ce privește lupta împotriva vulnerabilităților din mediul on-line. Suntem onorați că putem contribui la toate aceste obiective în Republica Moldova”, a declarat Mihai Sandu, director general adjunct al RoAid.

Donația de echipament urmează să fie făcută în toamna anului 2022 către patru instituții de învățământ.

Video! Surpriză agreabilă făcută de poliţişti pentru un băiețel dintr-un sat din Cahul de ziua lui!

Un băiețel de 11 ani, din satul Burlacu, raionul Cahul, a avut parte de o zi de naștere mai specială. Și asta pentru că a fost felicitat chiar de angajații poliției.

Băiețelul şi-a văzut visul împlinit când Polițiștii au acceptat invitația de a veni la ziua sa de naştere și i-au făcut o surpriză frumoasă.

,,Colegii noștri din Cahul au aflat despre dorința lui Ianiș, un băiețel din satul Burlacu. La ziua lui de naștere și-a dorit să participăm și noi!

La cei 11 ani băiatul știe că vrea să devină #polițist. Iar pentru ca dorința să devină măcar pentru o clipă realitate am mers la el acasă și l-am felicitat “colegial”.

Dragă Ianiș, noi îți mulțumim din suflet pentru emoțiile de astăzi… care ne-au făcut să înțelegem că fericirea o găsim în lucruri simple.LA MULȚI ANI! ❤️”, au comunicat reprezentanții Poliției din R. Moldova, alături de un filmuleț.

Ianis le-a mulțumit călduros polițiștilor pentru surpriză. Video:

,,Am descoperit că fătul avea malformații”. Ioana Ginghină a pierdut o sarcină în 5 luni

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a făcut recent o dezvăluire dureroasă din timpul mariajului cu Alexandru Papadopol. Actrița are o fată Ruxandra, în vârstă de 13 ani, și și-ar mai fi dorit copii, o soră sau un frate pentru fetița sa.

Ioana Cinghina a fost cerută în căsătorie de noul iubit | Unica.md

Ioana a povestit, în cadrul unui podcast găzduit de Lucian Viziru, că a pierdut prima sarcină din cauza unor probleme de sănătate.

Cea mai nefericită am fost, eram la „Acasă” și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată – 5 luni – și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț. Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea! – a mărturisit actrița.

Ioana Ginghină a spus că și-ar mai dori copii și a fost la medic pentru a afla dacă mai poate face. Răspunsul medicilor a fost îmbucurător pentru actriță:Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie…

Nu este prima oară când Ioana Ginghină vorbește despre un al doilea copil. În urmă cu câteva săptămâni, actrița declara că și-a stabilit un termen limită pentru a-l face.

Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider că am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea să fiu, după 50 de ani, o mamă cum am fost cu Ruxi. Eu sunt o mamă foarte activă, facem activități împreună. Mi-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel – a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Ioana Ginghină, despre momentul dureros în care a pierdut o sarcină. "Era avansată, 5 luni"

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol în 2019, după o căsnicie de 13 ani. Anul acesta, Ioana se va căsători cu iubitul ei, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină, despre momentul dureros în care a pierdut o sarcină. "Era avansată, 5 luni"Ioana Ginghină, despre momentul dureros în care a pierdut o sarcină. "Era avansată, 5 luni"

sursa

Pare serioasă la ecran până când vezi ce face sub pupitru!
Articolul anterior
Soția poate, după divorț, să ia fata în Italia fără acordul meu?
Articolul următor