Janet Jackson este suspectată de sarcină falsă!

James DeBarge, fostul soţ al artistei, susţine că aceasta pretinde în mod fals că ar fi însărcinată la 50 de ani şi că de fapt există o mamă surogat care îi poartă interpretei în acest moment copilul. Mai mult, acesta spune că Janet ar avea un copil secret, acum în vârstă de 31 de ani.

separator

janet-jackson-and-james-debarge-gettyimages-114737257-1024x683În mijlocul acuzaţiilor Janet primește o lovitură de la fostul soț! Pe fondul bârfelor continue, care susțin că Janet nu e nicidecum însărcinată, fostul ei soț, James DeBarge, o acuză că ar fi ascuns o sarcină de el.

Cei doi au fost căsătoriți între 1984 și 1985, când familia Jackson a forțat-o pe Janet să anuleze mariajul, moment în care artista ar fi dispărut din viața lui James, însărcinată fiind cu copilul lor, iar o publicaţie scoate la iveală acum o scrisoare semnată de James către Janet:

„Nu vreau să trăiesc fără să știu adevărul”, îi scrie acesta. „Ştiu că ai suficienţi bani ca să ascunzi asta de întreaga lume… De fapt, asta am învăţat de la tine şi familia ta: cu câţi bani poţi cumpăra un asemenea secret!”.

Mai mult, DeBarge e convins că Janet ar fi născut o fetiţă, un copil care acum, la maturitate, l-ar fi contactat prin e-mail, povestindu-i lucruri pe care numai copilul lor le-ar fi putut şti, susţine el.

Între timp, tabloidele oricum vuiesc că Janet ar fi dispărut acum din vizorul presei tocmai pentru a nu se vedea că nu e însărcinată.

„Suspectez că are o mamă surogat care îi va naşte copilul. Cu toţii ştim că e prea bătrână ca să mai facă un copil”, comentează sub anonimat un amic al familiei Jackson.

ss

sursa

Un alt caz de intoxicaţie alimentară în masă, la o nuntă din Ungheni!
Articolul anterior
Poze de la nunta lui Andrei Gaidulean în Italia!
Articolul următor
Alte articole interesante