Janet Jackson, însărcinată cu primul copil la 49 de ani

Cântăreața americană Janet Jackson, care în urmă cu câteva săptămâni declarase că dorește „să își întemeieze o familie”, este însărcinată cu primul ei copil, la vârsta de 49 de ani, au indicat mai multe surse mass-media din SUA, preluate de AFP.

separator

Miami, FL - Miami, FL - Janet Jackson performs live in concert at the American Airlines Arena as part of the 2015 Unbreakable World Tour in Miami, FL.  09/20/2015 Copyright © 2014 AKM-GSI, Inc.   To License These Photos, Please Contact : Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com or  Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com

Sora mai mică a lui Michael Jackson, care va împlini 50 de ani la 16 mai, și-a surprins fanii după ce a anunțat la începutul lunii aprilie că își suspendă turneul „Unbreakable” pentru a se dedica vieții de familie, alături de soțul ei Wissam Al Mana — fără a oferi alte detalii.

Două site-uri specializate în viața celebrităților ET și E! susțin că vedeta este însărcinată, iar E!News, citând o sursă anonimă, a afirmat că Janet se află în al doilea trimestru de sarcină și a consultat un specialist în probleme de fertilitate.

Un purtător de cuvânt al lui Janet nu a răspuns la solicitările AFP cu privire la acest subiect. Pe de altă parte, artista a alimentat ea însăși zvonurile, postând miercuri pe Twitter imagini în care dansa, acompaniate de mesajul #DammnBaby, care ar putea face aluzie la sarcină.

FrYP58DD

Janet Jackson este extrem de discretă cu privire la viața sa privată. Artista nu și-a făcut publică imediat nici căsătoria din 2012 cu un magnat din Qatar, amintește AFP.

 

A apărut oja pentru unghii cu gust de pui prăjit!
Articolul anterior
Fondatoarea grupului Ask a Mom în curând va deveni mămică pentru a doua oară
Articolul următor
Alte articole interesante