La 65 de ani, are 13 copii și este însărcinată cu cvadrupleți

Femeia, în vârstă de 65 de ani, are 13 copii, fiind însărcinată cu cvadrupleţi, raportează Germany’s RTL. Profesoara de limba rusă şi engleză a rămas însărcinată ca urmare a mai multor tentative de inseminare artificială pe parcursul ultimului an și jumătate.

separator

pregnant14epa
  
PAY-Annegret-Raunigk

Annegret Raunigk, din Berlin, a decis să mai facă un copil, pentru că fiica ei mezina, în vârstă de 9 ani, îşi dorea foarte mult un frăţior sau o surioară mai mică. În acelaşi timp, cea mai mare fiică a lui Annegret are 44 de ani, iar mama însărcinată are șapte nepoți.

Image: GERMANY-QUADRUPLETS-HEALTH-FILES

Annegret a declarat pentru un post TV german că toate sarcinile pe care le-a avut până acum au evoluat normal, fără complicații majore, și, dacă totul va merge bine, copiii se vor naşte în vară. În acest caz, femeia va fi cea mai în vărstă mamă din lume cu patru copii gemeni.

    

3aba4a70-9699-4391-b411-e1928a955caf.jpg_resized_

,,Cu siguranță, a fost un șoc pentru mine’’, povesteşte Annegret. ,,Doctorul a determinat pe monitor că erau patru’’. ,,De fapt, nu mi-e teamă. Eu, pur și simplu, îmi asum că voi rămâne sănătoasă și într-o condiţie fizică bună pe toată durata sarcinii şi după. În ceea ce priveşte organizarea, am destulă experiență, nu este ceva nou pentru mine’’, spune Annegret Raunigk. Ginecologul ei, Kai Hertwig, a declarat că la moment lucrurile sunt sub control, iar sarcina evoluează în parametrii fiziologici. ,,Cel mai mare risc, în acest caz, este naşterea prematură, dar medicii fac tot ce trebuie pentru a preveni acest lucru’’, adaugă ginecologul.

Pătrunjelul – primele vitamine din grădina ta! Iată cât de multe conţine
Articolul anterior
Cel mai simplu şi eficent tratament de curăţare a colonului
Articolul următor
Alte articole interesante