La mulți ani, Ask a Mom! Cea mai mare comunitate de mămici din Moldova a împlinit 4 ani de activitate

De patru ani, sute de familii din țară au devenit mai fericite, sute de copii au continuat să zâmbească grație echipei Ask a Mom, cea mai mare comunitate de mămici din țară, care de fapt își propune să colaboreze cu toți cei care împărtășesc dorința de a schimba destine și a salva vieți. Șase mămici altruiste, curajoase și ambițioase au fondat proiectul Ask a Mom și împreună realizează lucruri frumoase, organizând acte de caritate, seminare, workshopuri pentru părinți, târguri de caritate, petreceri cu mămici și pici.

separator

Alicia Valcov, Adriana Arnaut, Cristina Mastac-Comerzant, Maria Baciu, Dana Odainic și Diana Cozlovschi au fondat proiectul Ask a Mom și au reușit să sensibilizeze o comunitate întreagă de mămici, din toate colțurile lumii, care nu rămân indiferente la necazul și durerea celor mai triști.

La aniversarea a patru ani de activitate, echipa Ask a Mom le mulțumește membrilor săi pentru spiritul de altruism și intenționează să realizeze în continuare zeci și sute de acte de caritate.

,,De 4 ani ajutăm o nouă mămică să fie mai liniștită! Ajutăm un copil să nu se simtă singur! Noi, mămicile comunității Ask a mom, de 4 ani suntem o forță! la multi ani Ask a Mom!”. este mesajul echipei.

Scopul proiectului a fost crearea unei platforme de informare și schimb de experiență pentru părinți, pentru a putea face o alegere corectă și responsabilă, dar și organizarea unor acte de caritate menite să-i ajute pe copilașii din întreaga țară.

Ask a Mom a devenit cea mai mare comunitate de mămici din Republica Moldova, cu peste 28.000 de membri pe pagina de facebook Ask a Mom, peste 35.000 de membri pe Târg Ask a Mom, aproape 20.000 de membri pe Ask a Mom and Dad.

La mulți ani, Ask a Mom!

Franța oferă susținere financiară moldovenilor care doresc să revină la baștină
Articolul anterior
Proiectul ”Împreună putem învinge cancerul!” a fost lansat oficial
Articolul următor
Alte articole interesante