La vârsta curiozității copiii poartă „MaxiKids”!

Asemeni unor cercetători, copiii își trăiesc din plin vârsta curiozității. Caută să descopere lumea înconjurătoare zi de zi, iar descoperirile mari le fac atunci când au mai primit un răspuns pe înțeles la întrebarea: de ce? Campania „Copii DININIMA” recomandă brandul vestimentar „MaxiKids”, care vine să completeze necesitatea de cunoaștere a picilor prin gama varitată de modele pe care le oferă.

separator

Astfel, puteți opta cu încredere pentru stilul clasic, unde nuanțele de alb și negru, croiala modernă și țesăturile de calitate le permit micilor cercetători să arate bine și să se simtă confortabil, în timp ce descoperă lumea împreună cu amicii lor.

Modelele casual le oferă copiilor libertatea de a explora nestigheriți fiecare centimetru pătrat din casă și din curte, unde orice obiect își are propria poveste.

„MaxiKids” are grijă ca cei mici să se simtă bine și confortabil chiar și în momentele mai speciale, pentru care propune ținute de ocazie interesante.

Brandul autohton este mai aproape de părinți și copii prin calitatea superioară și prețurile accesibile pe care le oferă.

Copiii poartă curiozitatea din ei la fel de firesc ca și hăinuțele pe care le îmbracă. Rămâi curios cu „MaxiKids”!

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

 

 

 

O familie de moldoveni implicată într-un accident teribil în România: soția în vârstă de 28 de ani a murit, bărbatul și cei doi copii sunt în stare gravă
Articolul anterior
O fetiță a fost bătută cu bestialitate de tatăl unui coleg de clasă
Articolul următor