Libertatea copiilor începe de la primul pas cu „Zorile”!

Copiii liberi se mișcă, vorbesc, se bucură și își exprimă creativitatea de parcă toată lumea e a lor! Libertatea de mișcare le permite să se descopere și să descopere ceea ce îi înconjoară, dezvoltându-se armonios și multilateral.

separator

În cadrul campaniei „Copii DININIMĂ”, brandul „Zorile” are grijă ca cei mici să pășească liber, oferindu-le încălțăminte adaptată perfect pentru fiecare etapă de creștere.

Încălțămintea confecționată din materiale naturale, care respectă anatomia piciorului este un „must-have”, pentru ca micuții să se poată bucura de mersul la școală, alergatul prin curte, escaladarea scărilor și a terenului de joacă într-o manieră confortabilă.

„Zorile” este cel mai mare producător de încălțăminte din țara noastră și are în spate o experiență de 70 de ani. Astăzi brandul propune o gamă largă de modele pentru copii, care pot opta pentru încălțăminte casual sau elegantă, în culori clasice, pastelate sau cu accente metalice. Fiecare pas al copiilor este special cu „Zorile”!

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

Ion Palade își sărbătorește astăzi ziua de naștere!
Articolul anterior
Cum să crești cantitatea de eritrocite din sânge, că să nu suferi de anemie
Articolul următor
Alte articole interesante