Mai mulți oameni s-au unit pentru a găsi părinții unui copil care s-a pierdut pe plajă. Cum au făcut-o?

Dacă la noi e iarnă, în Brazilia e plină vară. Mai mulți oameni aflati la mare, pe o plaja, au făcut un gest emoționant pentru a ajuta un băiețel să se reunească cu familia sa. Momentul a devenit viral pe internet. Ce au făcut oamenii?

separator

Aceștia au început să aplaude toți odată. Un martor a povestit cum a durat procedura mai bine de 10 minute, timp în care toți oamenii de pe plajă au început să aplaude, pentru ca familia să fie reunită.

„Am auzit că începe lumea să aplaude și inițial am crezut că e ziua cuiva. Am văzut apoi că un bărbat avea un copil în brațe și lăsa de înțeles că băiatul e pierdut. După mai bine de 10 minute de aplaudat, copilul a fost găsit de părinți”, a povestit martorul pentru Dailymail.

Deși această metoda este nouă pentru mulți părinți, aparent e una foarte bună în cazul în care din anumite motive copii se pierd pe plajă. Video-ul a surprins doar finalul, reunirea copilului cu familia sa. Imaginile surprinse cu telefonul nu sunt de o claritate excelentă, însa e ușor să înțelegi ce s-a întâmplat acolo și să simți emoția transmisă de acel moment.

sursa

Emoționant. Ce cadou i-a făcut un bunic nepoatei sale?
Articolul anterior
Cine va reprezenta Moldova la Eurovision 2018? Vezi lista pieselor înscrise în concurs
Articolul următor
Alte articole interesante