Marcela Dedin este însărcinată. Detalii exclusive despre sarcină

Emoții mari pentru Marcela Dedin, prezentatoarea Tv a devenit însărcinată cu al doilea copil. Fericita mămică a intrat în al doilea trimestru de sarcină, iar astăzi a mers pentru prima dată la ecograf. Cuprinsă de sentimente inedite, jurnalista a împărtășit marea veste pe pagina sa de socializare.

separator

,,Azi i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii. Emoționant până la lacrimi. Lacrimi de bucurie, evident! #onouăviață”, a scris jurnalista în dreptul pozei.

Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit cum a decurs sarcina până acum.

,,Am intrat în al doilea trimestru de sarcină. Mă simt binisor, încă nu au trecut definitiv stările de toxicoză, dar ele nu se compară cu bucuria de a fi din nou însărcinată și de a aștepta un nou miracol în viața noastră!”.

Sarcina a fost una planificată, cuplul mai are un băiețel în vârstă de 11 ani. Cât despre faptul dacă urmează să apară în familie un frățior sau o surioară, examenul ultrasonor încă nu a deslușit sexul bebelușului.

,,Încă nu ne-a arătat cine e, ne dorim mult o fetiță, dar deja cum vrea Dumnezeu. Oricum este un copil dorit și mult așteptat, mai ales pentru frățiorul mai mare, Radu”, ne-a spus în exclusivitate prezentatoarea Tv.

Îi dorim o sarcină ușoară Marcelei Dedin!

Moldovenii care au amenzi contravenţionale nu vor putea ieşi din ţară
Articolul anterior
Poze de la nunta stilistului Andrei Cocieru și prezentatoarei Tv Mihaela Teslari!
Articolul următor