Marius, băieţelul care şi-a ars complet esofagul, are nevoie de ajutor!

Marius are trei ani. Acum 10 luni, băieţelul a băut dintr-o soluţie de rostopască care i-a ars complet esofagul. Din acel moment viaţa lui Marius şi a mamei sale s-a transformat într-un coşmar. Pentru că nu putea înghiţi, din cauza esofagului îngustat de cicatricea postcombustională, Marius a fost alimentat mai multe luni cu ajutorul unor tuburi introduse în stomac prin peretele abdominal.

separator

pizap.com14615894047271Copilul slăbise atât de mult încât la vârsta de trei ani cântărea doar 8 kg şi nu mai avea putere să se ţină pe picioare. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, micuţul a ajuns în Istanbul, la Spitalul Medical Park, unde a suportat nu mai puţin de patru intervenții chirurgicale de dilatare a esofagului.

image-6_2Medicii îi dau copilului şanse mari de a se bucura de o viaţă normală. Însă, pentru acest lucru Marius are nevoie de cel puţin încă două operaţii la esofag.

13578569_900973520028534_485388155_nPeste două săptămâni Marius va trebui să plece iarași la Istanbul, la Spitalul Medical Park, pentru o nouă dilatare la esofag, iar costul unei intervenții este de 2.200 de euro.

Familia lui Marius este una social vulnerabilă şi nu dispune de banii necesari pentru tratament. Mama mai are o fetiță de un an și 7 luni, iar tatăl i-a părăsit.

Pe lângă banii necesari pentru intervenţiile chirurgicale repetate, micuțul are nevoie şi de produse speciale destinate copiilor alimentați prin gastrostomă. Un lot din 90 de sticle de produs Similac Pedia Sure, prescris de medici pentru Marius, îi ajunge aproximativ pentru o lună şi costă în jur de 5000 de lei.

Dacă doreşti să îl ajuţi pe Marius, poţi dona aici!

Pot fi donate şi piese vestimentare. Marius poartă mărimea 24 la încălţăminte şi 92-98 cm la haine. Persoanele interesate să dea o mână de ajutor pot suna la numărul de telefon – 069 939 897.

Cafeneaua în care bărbații vor putea cere… sex oral!
Articolul anterior
Ce nu ar purta niciodată femeia de afaceri Natalia Petcu!
Articolul următor
Alte articole interesante