Medicii susțin că bebeluşii simt dureri foarte mari în timpul avortului

În susţinerea noii legislaţii americane, care interzice avortul după 20 de săptămâni, doi medici au explicat pe larg ce presupune pentru făt un avort în al doilea trimestru de sarcină.

separator

durere_avort_400 „Fătul este efectiv dezmembrat în timpul procedurii de avort şi vreau ca toată lumea să afle asta. Toţi cei care cred că procedura nu este dureroasă trebuie să ştie că fătul simte dureri foarte mari”, a declarat medicul Anthony Levatino, specialist în obstetrică-ginecologie.

Afirmaţia sa a fost confirmată de Dr. Maureen Condic, profesor asociat de neurobiologie, care a declarat că încă de la opt săptămânii, un făt simte durere în timpul avortului.

„A provoca dureri oricărei fiinţe care poate simţi durere este cruzime. Ignorarea durerii simţite de un individ este barbarie. Nu este important să ştim dacă fetusul este conştient de sine pentru a-l trata uman. Pur şi simplu, trebuie să decidem dacă alegem să ignorăm durerea pe care o simte fătul sau nu”, a declarat Condic, citat de Christian Post.

Sursa

Vedetele poartă pantofi albi!
Articolul anterior
Surorile Artiuhova dau tonul Resort 2014 (FOTO)
Articolul următor
Alte articole interesante