Mesajul emoționant pe care l-a primit un tată în prima zi de școală a fiicei sale

Un român stabilit în Anglia a postat pe Facebook mesajul primit din partea învăţătoarei chiar în prima zi de şcoală a fiicei sale.

separator

Bărbatul a rămas surprins după prima zi de şcoală a copilului. Acesta a primit din partea învăţătoarei un plic de ceai, un şerveţel şi un bilet pe care era scris mesajul de mai jos. Acest lucru se întâmplă în Anglia.

„Dragă părinte,
Iată un mic ”cadou” pentru tine întrucât îţi laşi copilaşul cel drag astăzi, pe mâna noastră, în prima lui zi de şcoală. După ce vei ajunge acasă şi-ţi vei şterge lacrimile cu acest şerveţel, te rugăm să-ţi faci un ceai cald şi să te relaxezi. Aminteşte-ţi că vom lucra împreună şi vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tău.  Mulţumim pentru că ţi-ai însoţit copilul, la începutul acestui an atât de important pentru el. Vom face tot ce ne stă în putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tău în explorarea acestei lumi frumoase, ce abia începe pentru el.  Ne vedem după-amiază.
Cu dragoste, din partea dnei X şi a dnei Y”

„Un început de zi noroasă, şi câteva cuvinte ce fac să risipească norii aducerii-aminte că intrarea în „viaţă”, se face cu prima zi de şcoală. Copilăria n-a plecat nicăieri… Nu încă”, a scris bărbatul pe Facebook.

sursa

Violența din copilărie. Ce consecințe psihologice poate avea asupra copilului?
Articolul anterior
Versiunea poliției în cazul morții tinerei dispărute în împrejurimile satului Țîpova
Articolul următor
Alte articole interesante