Metodă originală de pedepsire a copiilor de la Jamie Oliver

Maestrul bucătar, Jamie Oliver, a inventat o metodă trăsnită de pedepsire a copiilor săi. Acesta are patru copii: Poppy, în vârstă de 12 ani, Daisy, în vârstă de 11 ani, Petal, în vârstă de cinci ani, şi Buddy, în vârstă de patru ani.

separator
4ffa8b5fdec67

De fiecare dată când este nevoit să pedepsească un copil el adaugă ardei iute în mâncarea preferată a copilului. Ideea acestei pedepse originale i-a venit atunci când fiica lui cea mare a fost „nerespectuoasă şi insolentă”. Astfel, Jamie Oliver a cojit un măr, a pus un sos chili extrem de iute peste fruct şi l-a oferit apoi fiicei sale.

911091

138937018684783b46

„Drept pedeapsă, îi fac să mănânce ardei iute. Nu mai e la modă să îţi baţi copiii, nu e deloc elegant şi nu ai voie ca părinte să faci acest lucru. Dacă eşti un bucătar celebru, aşa cum sunt eu, nu ar fi deloc plăcut dacă informaţia ar apărea în presă. Aşadar, ai nevoie de metode alternative. Poppy a fost foarte nerespectuoasă şi insolentă cu mine şi a forţat nota. Pe vremea copilăriei mele, aş fi fost bătut, dar în zilele noastre nu mai ai voie să faci asta. După cinci minute, a crezut că eu uitasem, dar nu uitasem. Mi-a cerut un măr. L-am tăiat în mai multe bucăţi pe care le-am frecat cu ardei iute. A fost o trataţie minunată”, a dezvăluit Jamie Oliver, potrivit contactmusic.com.

jools-a-lui-jamie-vrea-sa-danseze-18382525

Totuşi, celebrul maestru bucătar spune că soţia lui a fost furioasă când a aflat despre această metodă de disciplinare a copiilor cuplului.

Tânărul care a suferit un atac cerebral în America a revenit acasă
Articolul anterior
Victoria Daineko și-a prins iubitul în pat cu altă femeie!
Articolul următor
Alte articole interesante