Naşti în 2015? Iată ce caracter va avea copilul tău

Copiii născuţi în 2015 vor avea personalităţi interesante şi unice. În multe cazuri, succesul va fi de partea lor, dar unii vor întâmpină dificultăţi în care vor fi absolut neajutoraţi.

separator

Iată ce personalitate pot avea copiii născuţi în 2015, în funcţie de zodie.

imagesCopiii născuţi sub semnul Berbecului
Copiii născuţi în zodia Berbec vor fi mereu activi şi înţelepţi. Ei au nevoie disperată de atenţie, afecţiune şi căldura. Prin toate mijloacele vor încerca să atragă atenţia asupra lor. Ei vor învăţa cu uşurinţă totul, din mers. Copiii Berbec vor avea o sensibilitate şi compasiune specială pentru oameni. Cunoscători de frumuseţe, vor fi pasionaţi de muzică sau pictura.

copil-taurCopiii născuţi sub semnul Taurului
Copiii Taur vor fi înţelepţi şi practici. Ei fac parte din categoria acelor oameni cărora le place să-şi planifice lucrurile, care doresc să-şi exprime sentimentele şi emoţiile. Prin urmare, de mici îşi vor exprima emoţiile, fără reţinere. Un copil născut în zodia Taurului este puţin probabil să ţină seama de sfaturile altor persoane, pentru că este independent.

gemini-childCopiii născuţi sub semnul Gemenilor
Copiii Gemeni născuţi în anul 2015 vor fi foarte norocoşi în viaţă. Aceştia sunt mereu curioşi şi pun intrebări, dacă ceva le atrage atenţia în mod special. Dorinţa lor de a pune în aplicare rapid planurile şi ideile îi vor impresiona pe cei din jurul lor. În dragoste vor fi senzuali, credincioşi şi constanţi. O altă trăsătură distinctivă a acestor copii este abilitatea de a aprecia frumuseţea vieţii. Ei vor găsi cu uşurinţă o cale de ieşire din situaţii dificile şi sunt personalităţi pozitive şi energetice.

cancer-childCopiii născuţi sub semnul Racului
Copiii Rac vor avea o energie vitală şi un optimism care îi vor ajuta mereu să facă faţă dificultăţilor. Copiii din această zodie sunt cunoscători ai confortului şi dragostei părinteşti. Aceştia vor fi dotaţi cu o sensibilitate specială şi afectivitate. Vor avea mereu sprijinul familiei atunci când vor avea nevoie. Prima lor dragoste va fi întotdeauna în inimile lor, iar mulţi s-ar putea căsători cu prima iubire. Copiii Rac născuţi în anul 2015 vor găsi cu uşurinţă noi prieteni şi vor fi în centrul atenţiei.

leo-childCopiii născuţi sub semnul Leului
Copiii Leu vor fi inzestraţi cu trăsături nobile, mărinimie, generozitate şi compasiune pentru suferinţă. Ei vor fi întotdeauna gata să îi ajute pe alţii. Au un gust excelent şi talent în arte. Leii au tendinţa de a analiza fiecare problemă în detaliu, pentru a atinge succesul la locul de muncă şi la scoală. Sunt capabili să îşi asume riscuri, iau mereu propriile iniţiative, sunt creativi şi perseverenţi.

copil-fecioaraCopiii născuţi sub semnul Fecioarei
Copiii care se nasc sub semnul Fecioarei vor avea toate calităţile acestui semn zodiacal – precizie, perseverenţă, inteligenţă. Aceştia nu vor fi supraestimaţi. Senzualitatea şi dorinţa de a ajuta în caz de necesitate vor fi caracteristici importante ale copiilor Fecioară. Aceştia vor fi prieteni adevăraţi şi de încredere, care doresc să facă imposibilul pentru persoanele importante. De asemenea vor fi întotdeauna ordonaţi, aşa că nu vor avea jucăriile imprăştiate prin casă.

libra-childCopiii născuţi sub semnul Balanţei
Copiii Balanţă vor fi înzestraţi cu cele mai bune calităţi ale acestei zodii – gust rafinat, capacitatea de a evita conflictele şi momentele tensionate, sete de dreptate şi armonie. Încă de mici copii au o fire fermecătoare, sunt atenţi, dragostoşi şi liniştiţi. Cu toate acestea, iresponsabilitatea şi neglijenţa părinţilor îi pot determina să facă unele lucruri greşite în viaţă.

scorpio-childCopiii născuţi sub semnul Scorpionului
Copiii Scorpion îşi vor face cu siguranţă părinţii să fie mândri de ei. Aceşti copii sunt energici, emoţionali, inventivi şi au încredere în sine. Ei îşi vor găsi repede un loc de muncă, datorită organizării sale şi capacităţii de a aborda în mod responsabil activităţile sale. Uneori îşi pierd controlul asupra emoţiilor negative, aşa că trebuie încă din copilărie să înveţe să se controleze.

sagittarius-childCopiii născuţi sub semnul Săgetătorului
Copiii Săgetător vor fi mereu în căutarea adevărului, vor fi optimişti şi le va plăcea să călătorească. Le plac independenţa, o abordare optimistă în viaţă, au dorinţa de a învăţa lucruri noi şi de a fi în centrul atenţiei. Vor crede în iubirea adevărată şi vor fi un partener de încredere.

capricorn-childCopiii născuţi sub semnul Capricornului
Discreţia copiilor Capricorn le va permite să ajungă departe în viaţă. Copiii Capricorn născuţi în anul 2015 vor fi optimişti şi vor câştiga inima tuturor. Ei au, de asemenea dezavantajele lor: capriciile şi izbucnirile acestor copii sunt inevitabile. De asemenea, au si multe calităţi – răbdare, perseverenţă şi tenacitate. Ei vor lua mereu în considerare opinia altora şi îşi vor menţine cu siguranţă punctul lor de vedere. În iubire, ei preferă să fie singuri decât cu partenerul nepotrivit.

aquarius-childCopiii născuţi sub semnul Vărsătorului
Copiii Vărsător vor fi independenţi, prietenoşi, optimişti şi vor avea mult succes în viaţă. Aceştia sunt organizaţi, practici şi capabili de a-şi atinge ţelurile. Au mereu dorinţa de a face ceva nou şi interesant. Vărsătorii caută coerenţa în sentimente, aderare la tradiţii şi principii.

pisces-childCopiii născuţi sub semnul Peştilor
Copiii Peşti sunt intelectuali, capabili să se concentreze şi să îşi îndeplinească toate sarcinile. Această capacitate le va permite să îşi îndeplinească toate visele. În chestiunile financiare sunt atenţi şi precauţi. Peştii născuţi în luna februarie ştiu să îşi controleze sentimentele, iar loialitatea este avantajul lor principal în relaţia cu partenerul lor. Cei născuţi în luna martie, dimpotrivă încearcă să-şi diversifice aventurile lor amoroase şi sunt iubitori de independenţă.

Sursa: sfatulparintilor.ro

 

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț

Bloggerița Maggy Platon urmează să devină din nou mămică! De această dată, emoțiile sunt duble, deoarece tânăra mămică este însărcinată cu gemene. Pentru că se apropie momentul culminant, Maggy și-a dorit o ședință foto alături de fiul și soțul ei. Așa că, iată câteva din ultimele poze cu burtica rotunjoară!

Bloggerița a dezvăluit cum se simte în perioada specială din viața ei.

“Ohhh, fetele mele, de-ați ști cât de mult vă aștept!

Al treilea trimestru este foarte greu, nu că aș fi trecut ușor prin celelalte, dar acum răbdarea mea e la limită deja.

Dar, a mai rămas puțin, încă puțin… ❤️”, a menționat Maggy, pe Instagram, postand și câteva fotografii din cadrul sesiunii foto, în care își arată burtica.

Tânăra mămică a ales deja și numele pentru cele două fetițe, iar ințialele acestora sunt ,,S” și ,,M”.

Magdalena Munteanu, cunoscută pe comunitatea de pe Instagram ca maggy.platon, a devenit mămică pentru prima dată pe 15 septembrie 2019.

Maggy Platon este urmărită de peste 75 de mii de abonați pe Instagram. Bloggerița își surprinde urmăritorii cu postări despre modă, stil sănătos de viață, parenting și călătorii.

mamaplus

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

Mărarul şi ghimbiru îţi pot „drege” stomacul de sărbători
Articolul anterior
Stil de prințesă: trucuri vestimentare de la Kate Middleton!
Articolul următor