Naşti în 2015? Iată ce caracter va avea copilul tău

Copiii născuţi în 2015 vor avea personalităţi interesante şi unice. În multe cazuri, succesul va fi de partea lor, dar unii vor întâmpină dificultăţi în care vor fi absolut neajutoraţi.

separator

Iată ce personalitate pot avea copiii născuţi în 2015, în funcţie de zodie.

imagesCopiii născuţi sub semnul Berbecului
Copiii născuţi în zodia Berbec vor fi mereu activi şi înţelepţi. Ei au nevoie disperată de atenţie, afecţiune şi căldura. Prin toate mijloacele vor încerca să atragă atenţia asupra lor. Ei vor învăţa cu uşurinţă totul, din mers. Copiii Berbec vor avea o sensibilitate şi compasiune specială pentru oameni. Cunoscători de frumuseţe, vor fi pasionaţi de muzică sau pictura.

copil-taurCopiii născuţi sub semnul Taurului
Copiii Taur vor fi înţelepţi şi practici. Ei fac parte din categoria acelor oameni cărora le place să-şi planifice lucrurile, care doresc să-şi exprime sentimentele şi emoţiile. Prin urmare, de mici îşi vor exprima emoţiile, fără reţinere. Un copil născut în zodia Taurului este puţin probabil să ţină seama de sfaturile altor persoane, pentru că este independent.

gemini-childCopiii născuţi sub semnul Gemenilor
Copiii Gemeni născuţi în anul 2015 vor fi foarte norocoşi în viaţă. Aceştia sunt mereu curioşi şi pun intrebări, dacă ceva le atrage atenţia în mod special. Dorinţa lor de a pune în aplicare rapid planurile şi ideile îi vor impresiona pe cei din jurul lor. În dragoste vor fi senzuali, credincioşi şi constanţi. O altă trăsătură distinctivă a acestor copii este abilitatea de a aprecia frumuseţea vieţii. Ei vor găsi cu uşurinţă o cale de ieşire din situaţii dificile şi sunt personalităţi pozitive şi energetice.

cancer-childCopiii născuţi sub semnul Racului
Copiii Rac vor avea o energie vitală şi un optimism care îi vor ajuta mereu să facă faţă dificultăţilor. Copiii din această zodie sunt cunoscători ai confortului şi dragostei părinteşti. Aceştia vor fi dotaţi cu o sensibilitate specială şi afectivitate. Vor avea mereu sprijinul familiei atunci când vor avea nevoie. Prima lor dragoste va fi întotdeauna în inimile lor, iar mulţi s-ar putea căsători cu prima iubire. Copiii Rac născuţi în anul 2015 vor găsi cu uşurinţă noi prieteni şi vor fi în centrul atenţiei.

leo-childCopiii născuţi sub semnul Leului
Copiii Leu vor fi inzestraţi cu trăsături nobile, mărinimie, generozitate şi compasiune pentru suferinţă. Ei vor fi întotdeauna gata să îi ajute pe alţii. Au un gust excelent şi talent în arte. Leii au tendinţa de a analiza fiecare problemă în detaliu, pentru a atinge succesul la locul de muncă şi la scoală. Sunt capabili să îşi asume riscuri, iau mereu propriile iniţiative, sunt creativi şi perseverenţi.

copil-fecioaraCopiii născuţi sub semnul Fecioarei
Copiii care se nasc sub semnul Fecioarei vor avea toate calităţile acestui semn zodiacal – precizie, perseverenţă, inteligenţă. Aceştia nu vor fi supraestimaţi. Senzualitatea şi dorinţa de a ajuta în caz de necesitate vor fi caracteristici importante ale copiilor Fecioară. Aceştia vor fi prieteni adevăraţi şi de încredere, care doresc să facă imposibilul pentru persoanele importante. De asemenea vor fi întotdeauna ordonaţi, aşa că nu vor avea jucăriile imprăştiate prin casă.

libra-childCopiii născuţi sub semnul Balanţei
Copiii Balanţă vor fi înzestraţi cu cele mai bune calităţi ale acestei zodii – gust rafinat, capacitatea de a evita conflictele şi momentele tensionate, sete de dreptate şi armonie. Încă de mici copii au o fire fermecătoare, sunt atenţi, dragostoşi şi liniştiţi. Cu toate acestea, iresponsabilitatea şi neglijenţa părinţilor îi pot determina să facă unele lucruri greşite în viaţă.

scorpio-childCopiii născuţi sub semnul Scorpionului
Copiii Scorpion îşi vor face cu siguranţă părinţii să fie mândri de ei. Aceşti copii sunt energici, emoţionali, inventivi şi au încredere în sine. Ei îşi vor găsi repede un loc de muncă, datorită organizării sale şi capacităţii de a aborda în mod responsabil activităţile sale. Uneori îşi pierd controlul asupra emoţiilor negative, aşa că trebuie încă din copilărie să înveţe să se controleze.

sagittarius-childCopiii născuţi sub semnul Săgetătorului
Copiii Săgetător vor fi mereu în căutarea adevărului, vor fi optimişti şi le va plăcea să călătorească. Le plac independenţa, o abordare optimistă în viaţă, au dorinţa de a învăţa lucruri noi şi de a fi în centrul atenţiei. Vor crede în iubirea adevărată şi vor fi un partener de încredere.

capricorn-childCopiii născuţi sub semnul Capricornului
Discreţia copiilor Capricorn le va permite să ajungă departe în viaţă. Copiii Capricorn născuţi în anul 2015 vor fi optimişti şi vor câştiga inima tuturor. Ei au, de asemenea dezavantajele lor: capriciile şi izbucnirile acestor copii sunt inevitabile. De asemenea, au si multe calităţi – răbdare, perseverenţă şi tenacitate. Ei vor lua mereu în considerare opinia altora şi îşi vor menţine cu siguranţă punctul lor de vedere. În iubire, ei preferă să fie singuri decât cu partenerul nepotrivit.

aquarius-childCopiii născuţi sub semnul Vărsătorului
Copiii Vărsător vor fi independenţi, prietenoşi, optimişti şi vor avea mult succes în viaţă. Aceştia sunt organizaţi, practici şi capabili de a-şi atinge ţelurile. Au mereu dorinţa de a face ceva nou şi interesant. Vărsătorii caută coerenţa în sentimente, aderare la tradiţii şi principii.

pisces-childCopiii născuţi sub semnul Peştilor
Copiii Peşti sunt intelectuali, capabili să se concentreze şi să îşi îndeplinească toate sarcinile. Această capacitate le va permite să îşi îndeplinească toate visele. În chestiunile financiare sunt atenţi şi precauţi. Peştii născuţi în luna februarie ştiu să îşi controleze sentimentele, iar loialitatea este avantajul lor principal în relaţia cu partenerul lor. Cei născuţi în luna martie, dimpotrivă încearcă să-şi diversifice aventurile lor amoroase şi sunt iubitori de independenţă.

Sursa: sfatulparintilor.ro

 

Femeie arestată pentru moartea fiului ei, uitat în mașină, în plină caniculă

O femeie din SUA a fost arestată în cursul acestei săptămâni, după ce a fost acuzată pentru moartea fiului ei adoptiv, în vârstă de cinci ani. Copilul a fost închis în mașină, în plină caniculă, timp de șapte ore, conform NBC News.

Potrivit Poliției din Omaha, statul Nebraska, femeia în vârstă de 40 de ani, pe nume, Juanita Pinon a fost pusă sub acuzare, după ce copilul a fost găsit în mașină, miercuri dupăamiază, în jurul orei 17:00.

Autoturismul era într-o parcare din apropierea salonului de înfrumusețare la care lucra Pinon, a spus Chris Gordon, purtătorul de cuvânt al Poliției, pentru NBC News, conform AK-24.

Băiețelul a fost lăsat în mașină timp de aproximativ 7 ore, în timp ce mama lui vitregă era la muncă. Conform Poliției, minorul a fost dus de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvat. De asemenea, femeia a refuzat le spună agenților dacă a lăsat intenționat copilul în mașină sau dacă a fost o greșeală.

În urmă autopsiei se va află dacă băiețelul a murit din cauza expunerii la căldură sau din altă cauza, a mai spus Chris Gordon.

În Omaha, zilele trecute temperaturile au atins 89 de grade F (32 de grade Celsius). Dar „temperatura din interiorul mașinilor poate fi mult mai mare decât afară”, a spus Janette Fennell, fondatoare și președinte al organizației KidsAndCars.org.

Gândițiva la temperatura din interiorul unui vehicul precum o seră. Ai un vehicul, este multă sticlă în el și apoi, în funcție de unghiul în care te afli față de soare, se încălzește foarte repede”, a spus ea, adăugând deschiderea geamurilor deschise nu este suficientă pentru a răci o mașină.

„De fapt, am documentat decese în cazul în care temperaturile de afară au ajuns și până la de 60 de grade C,” a mai spus această.În 2024, cel puțin 10 copii au murit în SUA din cauza caniculei, după ce au fost uitați în mașini.

Dorești să deschizi o creșă de tip familial? Programul nostru îți oferă mentoratul și finanțarea de care ai nevoie – până la 50 000 MDL

Termen de aplicare extins: 24 iunie 2024, ora 23:59.

Ai visat vreodată să ai propriul mic univers de bucurie și zâmbete copilărești, un loc unde fiecare zi aduce o nouă aventură în învățarea și creșterea celor mici? Ei bine, visul tău poate deveni realitate. Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) în parteneriat cu Street Child și UBS Optimus Foundation lansează Programul de Mentorat pentru Prestatorii de Servicii Alternative de Îngrijire a Copiilor de Tip Familial (creșe de tip familial).

Acest program ambițios este gândit să te ghideze pas cu pas în parcursul de la vis la realitate, începând cu informarea completă privind legislația în vigoare și până la lansarea propriu-zisă a creșei. Vei primi instruirea necesară pentru a naviga prin procesul de înregistrare, pentru a organiza și echipa corespunzător spațiul de îngrijire și pentru a te asigura că facilitățile oferite de tine sunt la standardele dorite.

Iar pentru că dorim să te susținem nu doar cu informații, programul nostru include și un suport financiar considerabil. Fiecare participant/ă selectat/ă va primi echipamente esențiale, de la paturi confortabile și scaune de masă, până la truse medicale, jucării educative și cărți, toate în valoare de până la 50 000 MDL pentru a deschide una dintre cele 19 creșe de tip familial pe care le vizăm.

Nu îți face griji pentru cheltuielile suplimentare – toate costurile legate de instruiri, deplasări și actele necesare pentru înregistrarea serviciului de îngrijire vor fi rambursate. Ceea ce cerem în schimb este timpul și dedicarea ta. Urmează 6 luni intensive în care împreună cu tine vom lucra la realizarea visului tău. Mai jos vezi etapele programului nostru de suport. 
Serviciile alternative de îngrijire de tip familial sunt concepute să fie acordate într-un cadru intim și personalizat, direct la domiciliul îngrijitorilor, limitate la un număr maxim de cinci copii. Acest aspect asigură o îngrijire focalizată și o atenție sporită pentru fiecare micuț, creând un mediu familial, sigur și stimulativ pentru dezvoltarea lor.

Pentru cei/cele interesați/te să contribuie la acest efort și să se alăture programului nostru, vă încurajăm să vă înregistrați utilizând linkul de înregistrare AICI (Ro) formularul în limba rusă AICI) și să începeți drumul către a deveni un prestator/prestatoare de servicii de îngrijire de excepție. Termen extins: 24 iunie

Dacă ai visat vreodată să contribui activ la comunitatea ta prin deschiderea unei creșe, aceasta este ocazia ta. Nu rata această oportunitate unică de a aduce schimbare și de a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Te așteptăm în program!

Pentru detalii, contactează-ne: cpd@progen.md

_____________________

Acest apel are loc în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie pentru populația de refugiați ucraineni”, implementat de către #CPD, cu susținerea Street Child și UBS Optimus Foundation.

O mamă a descoperit mucegai în jucăria de dentiție a fiicei sale

Pe piață există celebrele inele pentru dentiție, care îi ajută pe micuți să mestece pentru a suporta mai ușor disconfortul și durerea gingivală.

De obicei, jucăriile de dentiție pentru copii sunt realizate din materiale nontoxice. Medicii stomatologi ne sfătuiesc să le evităm pe cele umplute cu lichid, fiindcă se pot sparge sau rupe, iar conținutul s-ar putea scurge în gura copilului, însă nici cele umplute cu aer nu sunt tocmai indicate.

Saliva bebelușului sau apa cu care spălăm o jucărie umplută cu aer poate pătrunde prin îmbinarea cauciucului, iar astfel în interior se pot dezvolta mucegai și bacterii. O mamă de peste granițe, de exemplu, a rămas șocată după ce a descoperit cât mucegai se afla în jucăria de dentiție, sub formă de girafă, a fiicei sale!

Într-un clip pe TikTok femeia a tăiat, din pură curiozitate, o jucărie de dentiție a fiicei sale cu foarfeca pentru a vedea ce se ascunde în interior. Ea spune că inițial, jucăria a aparținut fiicei sale mai mari, care nu a mai folosit-o de mai bine de un an, iar acum i-a dat-o copilului ei mai mic pentru a se juca cu ea, relatează qbebe.ro.

„A primit asta când era bebeluș și îi plăcea la nebunie, o ronțăia tot timpul. Nu a mai folosit-o de aproximativ un an, dar recent am găsit-o împachetată prin casă și i-am dat-o bebelușului meu să se joace cu ea. Dar el a primit deja în dar una nouă, așa că am decis să o deschidem pe cea veche și să vedem cât de scârboasă este pe interior”, spune mămica în timp ce taie cu foarfeca jucăria sub formă de girafă. Mare i-a fost mirarea când a văzut cât mucegai se strânsese în interior.

„Oh, Doamne. Nu se poate. Doamne, mi s-a făcut pielea de găină. Va trebui să arunc foarfeca asta. Priviți cât mucegai. E scârbos. Dacă așa arată o jucărie de dentiție în interior, imaginați-vă cum arată interiorul jucăriilor pentru băiță”, a continuat aceasta. 

Între timp, purtătorii de cuvânt ai companiei care produce jucăriile de dentiție respective, au declarat pentru tyla.com:

„Jucăriile de dentiție Sophie la Girafe sunt încă produse în mod tradițional în Franța, folosind procese care implică 14 operațiuni manuale și s-au respectat întotdeauna cele mai stricte reglementări. Siguranța copiilor și satisfacția părinților lor reprezintă prioritatea noastră principală, iar toate produsele noastre sunt testate în permanență și în conformitate cu standardele globale.

Jucăria de dentiție Sophie la Girafe este fabricată din cauciuc natural în proporție de 100%, astfel încât instrucțiunile de utilizare și de curățare trebuie respectate cu atenție. Așa cum este indicat pe ambalaj, recomandăm curățarea suprafeței cu o cârpă umedă. Nu trebuie scufundată în apă și nici clătită, deoarece se poate deteriora”.

Mărarul şi ghimbiru îţi pot „drege” stomacul de sărbători
Articolul anterior
Stil de prințesă: trucuri vestimentare de la Kate Middleton!
Articolul următor