O actriţă celebră a devenit mămică! Ce nume neobişnuit i-a pus bebeluşului

Familia actorilor s-a mărit! Părinţii au ales un prenume neobişnuit fiului lor. Bebeluşul care a venit pe lume în urmă cu nici 24 de ore este primul copil al cuplului celebru.

separator

Actrița Heidi Montag, în vârstă de 31 de ani, şi Spencer Pratt, de 34, au devenit ieri după-amiază părinţi pentru prima dată.

Un prieten apropiat cuplului a declarat pentru jurnaliştii de la Us Weekly: „Heidi şi Spencer sunt părinţii mândri ai unui băieţel sănătos care s-a născut în această după-amiază (n.r.: ieri după-amiază)”.

Cei doi părinţi au ales să-i pună numele fiului lor Gunner Stone, un nume mai puţin obişnuit. „Gunner” înseamnă în limba engleză „trăgător, ţintaş”, iar „Stone”, „diamant, nestemată”.

În ceea ce priveşte prima imagine cu băieţelul lui Heidi Montag şi al lui Spencer Pratt, fanii vor mai avea de aşteptat. Actriţa vrea să-l prezinte lumii întregi într-un mod deosebit: cu o şedinţă foto la o revistă.

Heidi Montag, pe numele din buletin Heidi Blair Pratt, s-a născut pe 15 septembrie 1986, în Crested Butte, Colorado. Ea este o actriță și cântăreață şi a devenit cunoscută prin serialul „The Hills”. În 2009, vedeta americană s-a căsătorit cu starul american Spencer Pratt.

sursa

Danil are doar 10 ani și a fost diagnosticat cu cancer. Băiețelul are nevoie urgent de ajutor!
Articolul anterior
Scene de coșmar în Las Vegas! Ce spune despre atentat o moldoveancă stabilită peste Ocean
Articolul următor
Alte articole interesante