O femeie însărcinată: „Aveam dureri mari, credeam că nu mai scap, asistentele nici nu mă băgau în seamă”

Povestea reală a unei femei însărcinate care nu a trecut doar prin calvarul durerilor provocate de naștere, dar și prin indiferența personalului medical.

separator
delivery room


”Da… în sfârșit venise ziua când trebuia să nasc, ziua cea mare, aveam plănuit să nasc pe cale naturală cu doctorul care îmi urmărise sarcina de la început.

Am fost internată la spital cu contracții suportabile, am făcut un ecograf pe la ora 9 dimineața și doctorul a spus că am o mică fisură la membrane și că e pe vine… boon!! Am mers în salon, pe la ora 12 m-au luat contracțiile mai tare și am eliminat dopul, la scurt timp s-a rupt și apa.

Au venit asistentele, m-au luat pe jos, în timp ce apa îmi curgea… am coborat 2 etaje fiindcă lifturile erau ocupate și unul defect, pentru a merge la sala de travaliu. Acolo am trăit un coșmar, aveam contracții care nu se mai opreau, dureri mari, credeam că nu mai scap, asistentele nici nu mă băgau în seamă, țipam cât puteam de tare…o asistentă mânca salată Beof în fața mea și se uita, iar două stăteau la bârfă.

La un moment dat a venit doctorul meu, Smuc Razvan și mi-a zis că el nu poate să rămână în spital fiindcă trebuie să stea cu copiii lui acasa, am stat cu acele dureri până la ora 4.

La ora 4 a venit un alt doctor, i-am dat bani…cam 300 de lei (RON), mi-a facut un control și a zis că n-am dilatatii deloc, m-au băgat la operație de urgență și am nascut o fetiță de 4050 grame.”, a povestit o mămică pentru www.amnascutacolo.ro.

Ea este tânăra cu cele mai lungi picioare din lume!
Articolul anterior
Moldovenii din diasporă, reveniți acasă, vor primi pașaport turistic
Articolul următor
Alte articole interesante