O fetiță din Chișinău a impresionat juriul de la ,,Vocea României Junior 2017”

În această săptămână s-a dat startul celui dintâi sezon al show-ului Vocea Romaniei Junior 2017, difuzat de Pro TV. Emisiunea își propune să dea glas micilor muzicieni. O fetiță din Moldova a participat la prima ediție a show-ului impresionând publicul cu talentul ei.

separator
Captură

Andra, Inna şi Marius Moga, cei trei jurați ai competiţiei muzicale ”Vocea României Junior”, au fost puși în faţa unor voci deosebite, pentru care s-au luptat cu toate armele.

Eva Mileah Margină, mama – rusoaică din Chișinău, tatăl – român de la Bălți, s-a făcut remarcată prin tăria cu care s-a afişat atunci când a urcat pe scenă şi cu care şi-a pus în valoare calităţile vocale.

Inna a fost cucerită de talentul fetiţei şi a apăsat butonul, arătând, prin acest gest, că o doreşte în echipa ei.

,,Ești foarte frumoasă, iar piesa pe care ai interpretat-o nu face decât să-mi demonstreze că ai curaj și că iubești muzica frumoasă”, a spus Inna, dorind să o încurajeze pe Eva, pentru a merge mai departe în competiție.

Eva a fost apreciată și de publicul de-acasă.

,,Ești o fetiță frumoasă și foarte talentată”, ,,Bravo, Eva, îți dorim succese pe mai departe”, ,,Superba, și fetița, și interpretarea, suntem mândri de tine”, mesajele de susținere și de felicitare au umplut rețelele de socializare.

Cele mai prost îmbrăcate vedete de la Oscar 2017!
Articolul anterior
O moldoveancă a cucerit jurații de la MasterChef cu rețeta sa de zeamă din pui
Articolul următor
Alte articole interesante