O formulă naturală pentru creșterea sănătoasă a bebelușului!

Laptele matern este produsul ideal pentru alimentația sugarului. Alăptarea exclusivă la sân timp de 6 luni este foarte importantă şi benefică, atât pentru copil, cât şi pentru mamă. Desigur, există excepţii, când mama nu poate alăpta copilul la sân. Atunci este nevoită să înlocuiască laptele matern cu alte produse pentru ai asigura micuțului ei nutrienții necesari.

separator
Charming mother feeding her adorable son in the kitchen

Poți beneficia de 10% reducere la toate produsele din farmacia ”Avicenna”, de pe str. Miron Costin 7, dacă menționezi la achitare, că ai aflat de reducere de pe www.unica.md.

Compania Bioef este specializată în producerea de lapte praf pentru sugari și copii mici, obținut pe cale naturală din lapte de vacă. Producția formulelor de lapte praf cunoscute sub denumirea VITALACT sunt concepute astfel încât să-i asigure copilului tău, la fiecare masă, necesarul caloric destinat vârstei sale. Combinația unică de lactoferină și lapte colostru, întărește imunitatea bebelușului și-l protejează de bacterii, ciuperci și viruși. Deoarece aceste produse sunt destinate sugarilor, procesul de fabricație este monitorizat permanent și corespunde standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) și GHP (Good Hygiene Practice).

Dar să vedem ce este lactoferina?

Rolul biologic al lactoferinei este strâns legat de capacitatea sa de a lega și transporta fierul. Este recomandat în alimentație în cazurile de anemie, dar și în prevenirea acestei afecțiuni. Lactoferina se conține în mod natural în orice lapte (în special colostru). Principalele acțiuni ale acestei substanțe sunt: reține, transportă și stimulează absorbția fierului; are acțiune antimicrobiană și antifungică; stimulează dezvoltarea florei intestinale bifidobacter dominantă; și are efect antioxidant.

Charming mother feeding her adorable son in the kitchen Charming mother feeding her adorable son in the kitchen VITALACT-Imunity-junior

Care sunt beneficiile colostrului din produsele Vitalact?

Laptele praf Vitalact conține colostru de bovine (lapte de vacă secretat în primele zile după fătare) colectat din fermele autorizate sanitar-veterinar. Este bogat în imunoglobuline, factori de creștere, citokine, asigurând astfel o creștere normală și o protecție a noului născut față de agenții patogeni. Mai mult, colostru este folosit ca un supliment alimentar pentru a trata diareea, infecțiile, colita sau ca și aport energetic.  În compoziția sa intră: proteine (peste 60%), vitamine (A, C, E, D3, K, B1, B2, B6, B12, niacină, acid folic, boitina), minerale (sodiu, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, clor, fier, zinc, iod, cupru), cazeină și lactalbumină și este sărac în lactoză.

50d2fe3ea7edeStudiile au demonstrat că datorită conținutului ridicat de imunoglobuline (peste 80% din totalul de proteine), colostrul bovin intervine în stimularea sistemului imunitar și susține acțiunea acestuia în lupta cu agenții patogeni. De aceea, este considerat a fi un antimicrobian, antifungic, imunostimulator foarte eficient, în plus scurtează timpul de vindecare a rănilor și ajută la o mai bună funcționare a sistemului nervos.

Vitalact Basic și Vitalact Lactoferin sunt recomandate de la 0 până la 12 luni a bebelușului. Formula laptelui praf este înbunătățită cu lactoferină. Această substanță are 12 funcții biologice active, dovedite prin studii clinice și experimente științifice.

Iar laptele praf  Vitalact Immunity Junior este recomandat copiilor cu vârsta de peste un an. Conține  atât colostru, cât și lactoferină, venind astfel în întâmpinarea copiilor cu o imunitatea mai scăzută sau care au deficit de fier.

Produsele Vitalact se găsesc în orice rețea de farmacii!

Poți beneficia de 10% reducere la toate produsele din farmacia ”Avicenna”, de pe str. Miron Costin 7, dacă menționezi la achitare, că ai aflat de reducere de pe www.unica.md. Mai multe informații despre prețul și stocul de medicamente, le poți obține sunând la numărul de telefonul 0-22-43-85-90.

LMFLISMEDFARM SRL
Adresa: str. Independenței 6/1, of 323
Tel: 0-22-77-69-18, 0-22-56-94-91
Fax. 0-22-56-94-90

Mai puține kilograme, mai multă sănătate!
Articolul anterior
Fiica lui Igor Cuciuc va avea propriul videoclip
Articolul următor
Alte articole interesante