O fotografie sfâşietoare, cu un copil bolnav de cancer, face înconjurul lumii! ,,A mai rămas doar o geană…”

Imaginea durerii, aşa a fost intutilată de către internauţi fotografia postată de un tată, al cărui copil suferă de cancer!  Lupta cu cancerul este cumplită nu doar pentru bolnavi, dar şi pentru cei de alături, care trăiesc cot la cot suferinţa celui drag.

separator

imaginea-durerii-o-fotografie-sfasietoare-a-facut-inconjurul-internetului-e-ca-o-farama-de-speranta-414024O fotografie a devenit virală, dar şi un simbol al speranţei în bătălia cu necruţătoarea maladie. Imaginea a fost postată de tatăl unei fetiţe de şapte ani, care a fost diagnosticată cu cancer în luna iunie, după ce medicii i-au descoperit o tumoare de cinci centimetri în interiorul nasului.

De atunci copila a trecut prin chinul tratamentului cu radiaţie şi chimioterapie. A rămas fără păr, dar şi fără gene.Cu o excepţie. O singură geană s-a încăpăţânat să rămână neclintită din locul ei. Ca o urmă de speranţă că boala va fi învinsă.

Nu e de mirare că fotografia care ilustrează această „încăpăţânare” a devenit virală într-un timp relativ scurt. Alături de imagine, tatăl copilului a scris:

„Mai există doar o geană, stă acolo de una singură deja de câteva săptămâni”.

imaginea-durerii-o-fotografie-sfasietoare-a-facut-inconjurul-internetului-e-ca-o-farama-de-speranta-414023

sursa: www.antena3.ro

Violența obstetricală e tot o violență!

Sarcina și nașterea ar trebui să fie o perioadă cu amintiri frumoase pentru fiecare femeie. Dar, pentru multe femei aceasta poate fi însoțită de momente de suferință, umilire și traumă. Violența obstetricală, sau umilirea femeilor în maternități, este un fenomen încă întâlnit în multe regiuni ale lumii. Violența obstetrică poate lua diverse forme, printre care refuzarea îngrijirii, ignorarea nevoilor și durerilor femeilor, abuzul verbal, violența fizică, comportamentul dezumanizat și nepoliticos.

La nivel mondial, data de 25 noiembrie este dedicată conștientizării abuzurilor din maternități. La fiecare 25 noiembrie (ziua împotriva violenței față de femei), se încearcă prin intermediul campaniei ca vocea femeilor umilite în timpul nașterilor să fie auzită.

Câteva femei au mărturisit cum s-a manifestat violența obstetricală în cazul lor:

,,Închide gura! Nu mai urla și nu împinge! Știai ce făceai când făceai sex, iar acum vezi rezultatul?”

,,Lasă că ți-a fost și bine!”

,,Spune mulțumesc că ești vie și tu, și copilul”

,,Ți-a plăcut când l-ai făcut, acum taci și îndură!”

,,Nu ești prima care naște, stai și rabdă”

,,Ce urli în gura mare, te aude toată maternitatea”

,,Și ce dacă te doare, trebuia să te gândești la asta 9 luni în urmă”

,,Naște mai repede, că n-am timp”

Primul pas către stoparea practicilor abuzive și denigrante la naștere este informarea!

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Tânăra a publicat primele imagine cu burtica de gravidă

Jennifer Gates, fiica miliardarului american este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 26 de ani, Jennifer este căsătorită cu Nayel, în vârstă de 31 de ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Tânăra a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Jennifer Gates este însărcinată. Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

Aceasta poartă o rochie lungă de mătase, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. În aceeași poză apare și soțul ei, iar cei doi zâmbesc în timp ce erau îmbrățișați.

jennifer gates insarcinata

Jennifer a mai postat o poză în care apare singură, în timp ce își ținea mâna pe burtă. Melinda Gates, fosta soție lui Bill Gates a comentat la imaginile postat de fiica sa. „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți’. 

jennifer gates

Acesta nu este primul nepot pe care Bill și Melinda îl au. Cei doi au divorțat anul trecut, după 27 de ani de căsnicie.

Jennifer Gates, fiica cea mare a miliardarului Bill Gates, confondatorul Microsoft, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un jocheu egiptean. Nunta a avut loc anul trecut, iar atât Bill Gates, cât și Mellinda Gates au participat la marele eveniment. Nunta celor doi îndrăgostiți a costat 2 milioande dolari.

Jennifer Gates a absolvit facultatea în cadrul Universității Standford, în 2018. Aceasta a obținut o diplomă în bilogie umană, după care a luat un an pauză. Ulterior, a urmat cursurile facultății de medicină. Fiica lui Bill Gates a făcut echitație încă de la vârsta de 6 ani.

jennifer si sotul ei
jennifer gravida

Gabriela Damir și soțul ei, Roman Burlaca, într-o ședință foto emoționantă înainte de nașterea fiului

Gabriela Damir și Roman Burlaca trăiesc una dintre cele mai palpitante etape din viața de cuplu. Tinerii îndrăgostiți urmează în curând să devină părinți pentru prima oară și au decis să imortalizeze clipele printr-o ședință foto la care au participat în doi. Fericit și emoționat, viitorul tătic își susține protector aleasa.

Emoțiile sunt intense în așteptarea bebelușului. Vitoarea mămică este dovada că în perioada sarcinii, femeia poate fi deosebit de elegantă și plină de senzualitate.

Masca cu gutuie te scapă de riduri. Iată cea mai simplă rețetă!
Articolul anterior
Denis Roșca, despre cum s-a “născut” „Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova”
Articolul următor