O mamă cere ajutor pentru a-şi salva copilul de la moarte!

,,Unii se gândesc cum să petreacă Revelionul, alţii – unde să meargă în vacanţă, iar eu… mă gândesc cum să fac, unde să merg pentru a-mi salva copilul şi a-i oferi şanse la viaţă”, scrie Tatiana, mama îndurerată a unui băieţel de doi ani care a fost diagnosticat cu hidronefroză, o anomalie la rinichi compatibilă cu moartea.

separator

3784-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza

Tatiana, mama lui Roveliu, spune că nu s-a gândit vreodată că ar putea ajunge în situaţia de a cere ajutorul oamenilor din jurul său, însă circumstanţele o determină să facă acest lucru – să ceară ajutorul tuturor – pentru că e vorba de copilaşul său.

3453-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza

,,VIATA MEA este COPILUL MEU…”, spune Tatiana, iar din mărturisirile mamei am aflat că băieţelul său, Roveliu, în vârstă de un an şi 8 luni, la doar câteva luni de la naştere a fost diagnosticat cu pielectazie, o anomalie la rinichi manifestată prin dilataţia căilor urinare şi anume a bazinetului renal.

Ghinionul sorţii! Boala nu s-a oprit la acel stadiu, ci a avansat continuu şi s-a transformat într-o boală de-a dreprtul odioasă – hidronefroză de gradul 3-4, cea mai gravă stadie.

3787-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza3451-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza

Starea de sănătate a copilului se înrăutăţeşte pe zi ce trece, rinichii lui Roveliu încetează să mai funcţioneze, iar micuţul riscă să se intoxice cu propria urină, din cauză că rinichi săi nu mai excretă aşa cum se cuvine urina din organism.

Pentru mama lui Roveliu acest deznodământ este de neînchipuit, e cumplit ce se face în inima unui părinte în astfel de cazuri.

Potrivit medicilor, unica şansă de a salva copilul este intervenţia chirurgicală la rinichi.

Operaţia se poate face la o clinică din Turcia, care s-a oferit deja să ajute copilul şi să-i redea şansa la o viaţă normală.

Bineînţeles că acest efort presupune cheltuieli (de transport, de cazare, intervenţie, recuperare postoperatorie), iar mama lui Roveliu nu are bani destui pentru a-şi salva copilul şi cere ajutorul oamenilor:

,,Apelez la VOI – OAMENI CU SUFLET MARE, să ne întindeţi o mână de ajutor, să-mi ştiu copilul sănătos, să trec peste perioada asta, să-l văd fericit, iar rinichii lui să funcţioneze normal. Ştiu că există oameni care mă pot ajuta ca îngeraşul meu mic şi inocent să trăiască, să scape de suferinţă.

3797-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza

Cuvintele nu pot exprima recunoştinţa pe care o simt. Vă spun doar MULTUMESC MULT! Şi totodată vă urez SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi! Fiţi sănătoşi”, este mesajul plin de recunoştinţă şi respect al Tatianei, mamei copilului.

Medicii din Turcia l-au evaluat pe Roveliu. Acum, cel mai important lucru de realizat este tratamentul.

Suma care l-ar face din nou sănătos pe Roveliu este de 15.000 de euro. Atât costă în acest moment viaţa unui copil, pe care, cu siguranţă, îl putem salva împreună.

Donează pentru Roveliu pe caritate.md

Să facem împreună o minune pentru acest copil şi mama sa!

3786-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza3726-mamica-cere-ajutor-pentru-roveliu-bolnav-cu-hidronefroza

Prinde reducerile! Designerii autohtoni te invită la Christmas Pop-Up Shop
Articolul anterior
Biscuiți de ciocolată cu crăpături pentru masa de sărbătoare!
Articolul următor
Alte articole interesante