O mamă a refuzat să-și abandoneze copilul. Ce a primit în schimb?

În 1988, femeia năștea primul ei copil. Din cauza unor complicații la naștere, copilul avea să sufere de paralizie cerebrală, incapacitatea coordonării mișcărilor, probleme ale simțurilor și chiar stări de retard mintal. Această poveste de viață a uluit o lume întreagă.

separator
Mama-devotata-care-nu-a-renunat-la-fiul-ei

Doctorii, și chiar și soțul, au încercat să o convingă pe Zou Hongyan, o tânără din China centrală, să renunțe la copil din cauza greutăților ce ar fi urmat. Mama nu a ascultat. A divorțat de tatăl copilului și a muncit mai mult pentru a-i asigura necesitățile și tratamentul. La un moment dat, avea chiar și 3 slujbe pe zi.

„Nu am vrut să se simta inferior din cauza condiției lui fizice. Pentru că avea abilitați fizice reduse în mai multe părți ale corpului, am fost de-a dreptul strictă cu el uneori. Trebuia să muncească pentru a se recupera”, a declarat mama.
Pentru-recuperare-a-fost-nevoie-de-multa-munca

Când ești în impas, este foarte greu să crezi în rezultate care nu sunt vizibile de la o zi la alta. Cu atât mai greu este să muncești cu un copil neajutorat. Pentru recuperare, a fost nevoie de multă muncă. Zou nu a încetat să creadă și a primit cea mai frumoasă recompensă.

29 de ani mai târziu, băiatul ei pe nume Ding Ding este absolventul Universității din Peking. El a terminat facultatea de Știința și Ingineria mediului. În prezent, studiază și dreptul în cadrul Universității Harvard. Mama lui Ding este mândră de fiul său.Recompensa-nepretuita-a-mamei

sursa

Cum să-ți faci un autobronzant acasă!
Articolul anterior
Și-au dat demisia! Educatoarea și ajutoarele ei și-au recunoscut vina
Articolul următor
Alte articole interesante