O surpriză frumoasă pentru copiii bolnavi de cancer

Atunci când vii la ei, trăieşti emoţii de nedescris. Am fost alături de aceşti micuți, dornici de atenţie şi lumină, pe de o parte, şi alături de aceşti părinți nefericiți, în ochii cărora disperarea se împleticeşte cu speranța şi credința în schimbare.

separator

O oră dăruită micuților internați la Institutul Oncologic le poate lumina o zi, o săptămână, o viață înainte existența. „Luminează cerul copilăriei”, campanie inițiată de Chicco şi Farmacia Familiei a avut menirea să aducă zâmbetul pe fețile copiilor bolnavi de cancer.

Cei care au procurat un produs Chicco, le-au şters câte un pic din durerea acestor micuţi. Cu o chitară sub braț, Adrian Ursu alături de Corina Țepeş şi Aurel Chirtoacă au readus zâmbetele de copii. Alături de oameni buni şi inimoşi se fac lucruri mărețe. Ce s-ar face ei fără de voi. Vizitați-i când aveți ocazia şi fiți alături de aceşti părinți care învață o lecție grea a sorții.

Partenerii noștri
Author Farmacia Familiei
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciaFamilieiSRL/?fref=ts&__mref=message_bubble
Author Chicco
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/Chicco.Moldova/
Elevii basarabeni ar putea fi obligați să susțină examen la admiterea în instituțiile de învățământ superior din România
Articolul anterior
Trecerea la ora de vară! Ce efecte are fenomenul asupra organismului
Articolul următor
Alte articole interesante