Produsele bio care îţi protejează familia!

Medicii de familie, pediatrii

separator
și farmaciștii din Capitală s-au întrunit la un seminar interactiv, organizat de Compania Becor, în cadrul căruia Jonathan Favre, directorul Eric Favre Laboratoire, a prezentat cele mai noi produse bio pentru întreaga familie.

IMG_4094-2 IMG_4102 IMG_4104-2 IMG_4105
IMG_4249

Les 3 Chenes a fost fondată în anul 1993 de către Eric Favre, iar după 22 de ani de experiență, aceasta a devenit una dintre cele mai importante companii de cosmetice și suplimente alimentare bio din lume. Toate produsele sunt supuse la numeroase teste clinice și pot fi utilizate în deplină siguranță acasă timp îndelungat. Certificatele internaționale ce atestă calitatea produselor sunt: AB, CERES, COSMEBIO, ECOCERT, NLP, FEBEA.

Companiile și-au lansat produsele biologice și în Moldova, în 3 direcții complexe:

1. Gama Special Kid de la Laboratorul Eric Favre – siropuri pentru copii

2. Gama COLOR&SOIN de la Les 3 Chenes – vopseaua care dezvăluie strălucirea interioară

3. Diverse suplimente şi dispozitive Bio pentru protejarea sănătăţii din interior

Toate produsele companiei sunt bio, pe bază de extracte naturale din plante, vitamine, minerale și oligoelemente și nu au efecte adverse sau contraindicații.

IMG_4110-3

Special Kid este o gamă creată pentru a înlătura micile neplăceri care pot apărea în perioada copilăriei și pentru a asigura micuţilor o creștere și dezvoltare armonioasă.

Special Kid Sommeil: Somn revigorant!

Pentru copilașii ce prezintă dificultăţi la adormire şi treziri frecvente în timpul somnului. Asigură un somn liniştit şi revigorant. Contribuie la o relaxare optimă şi ajută la obţinerea bunăstării fizice şi mentale.

Special Kid Mal des Transport: Călătorii fără griji!

Previne senzaţia de greaţă şi vomă asociată cu mijloacele de transport: rău de mişcare. Asigură confort digestiv şi emoţional.

Special Kid Soulag Doux: Tranzit sănătos!

Acest produs previne combaterea balonării şi a constipaţiei la copilaşi. Are proprietăţi antispasmodice (calmarea şi prevenirea colicelor şi eliminarea gazelor intestinale). Stimulează activitatea intestinală.

Special Kid Calciu Vitamin D: Pentru oase puternice!

Calciul şi vitamina D contribuie la dezvoltarea normală a funcţiilor cognitive, oaselor și dinţilor. Îmbunătăţeşte activitatea musculară, ritmurile biologice, dispoziţia și comportamentul copiilor.

Special Kid Fer: Pentru o sănătate de fier!

Stimulează funcţiile psihomotorii, contribuie la dezvoltarea cognitivă, creşte nivelul globulelor roşii şi oxigenarea celulară.

Gama Propolis – protejează imunitatea familiei tale!

Propolisul reprezintă cel mai puternic antibiotic natural, iar produsele pe bază de propolis sunt de neînlocuit în sezonul rece, astfel 3 Chenes a creat comprimate de supt, sirop, balsam de buze, toate pe bază de propolis.

Gama slăbire/detoxifiere

Cafe vert și Detoxlim sunt două produse care accelerează metabolismul şi scad pofta de mâncare. Lipophedrine ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Medicii susţin activitatea şi sunt mereu în căutarea şi conceperea ideilor inovaţionale pentru sănătatea şi frumuseţea dumneavoastră! Vă dorim alegeri corecte pentru produse sigure şi eficiente întregii familii.

IMG_4247 IMG_4245 IMG_4231 IMG_4239 IMG_4240
IMG_4243 IMG_4244 IMG_4228 IMG_4225 IMG_4223
IMG_4222 IMG_4221 IMG_4203-2 IMG_4205 IMG_4207
IMG_4213 IMG_4219 IMG_4202-2 IMG_4201 IMG_4199
IMG_4198 IMG_4193 IMG_4162 IMG_4163 IMG_4186
IMG_4171 IMG_4192 IMG_4152 IMG_4150 IMG_4145
IMG_4140 IMG_4138
 
IMG_4112-2 IMG_4125 IMG_4127-2 IMG_4129 IMG_4103
IMG_4100 IMG_4091-2 IMG_4089 IMG_4083

Caz revoltător într-o grădiniță din Drochia

Caz revoltător într-o grădiniță din satul Sofia, raionul Drochia. O educatoare a pus trei copii să se dezbrace în pielea goală pentru că nu voiau să doarmă, totul sub privirile celorlalți copii din grupă. „A fost o glumă”, susține educatoarea după ce metoda sa de pedeapsă a ajuns la urechile părinților, dar și a administrației instituției de învățământ.

„Educatoarea spune că a glumit, doar că gluma asta nu a fost bună. Este o educatoare liniștită, noi nu ne-am așteptat la așa acțiuni din partea ei”, a declarat Alexandra Balan, directoare, grădinița „Albinuța”, s. Sofia, transmite nordnews.ro.

Lucia Magaleas este mama unuia dintre cei trei minori care au fost dezbrăcați și puși în ungher din cauza că n-ar fi dorit să doarmă la prânz.

„O doamnă, băiețelul căruia tot a fost dezbrăcat, m-a sunat și mi-a spus că „așa și așa s-a întâmplat, ce facem?”. La mine a fost o durere mare când am aflat. Am început a plânge. Am discutat cu dumneaei, ea a început a plânge, și-a cerut scuze și a spus că mai mult așa ceva nu se va întâmpla. – Educătoarea? – Da”, a povestit Lucia Magaleas, mama unuia dintre minori.

Incidentul a avut loc acum o lună.

„Mi-a fost obijduitor pentru copil. A venit seara, era tăcut, mâhnit, se simțea și el nu prea bine. A doua-treia zi s-a dus la grădiniță și când a venit mi-a spus că totul e bine. El la noi e vorbăreț”, a adăugat Olga Magaleas, bunica unuia dintre minori.

Deși părinții au ales să nu depună vreo plângere, managerul grădiniței a luat o altă decizie și a raportat despre cele întâmplate la Direcția de Învățământ din Drochia. Educatoarea, care are un stagiu de 10 ani în domeniu, continuă să activeze în cadrul grădiniței sub controlul administrației.

„Ne-am autosesizat, mă refer la Consiliul Administrativ și cel de Etică. I-am făcut o mustrare aspră pentru că este la prima abatere și am anunțat colectivul”, a adăugat Alexandra Balan, directoare, grădinița „Albinuța”, s. Sofia.

Educatoarea nu a fost de găsit nici la locul de muncă, nici acasă. În schimb, tatăl acesteia spune că fiica sa n-ar fi în stare să facă una ca asta.

„ Poate să fi fost o glumă ceva, ea nu este în stare să facă așa. Ei îi plac tare copii. Eu nu cred că ea să facă așa ceva”, a declarat bărbatul.

Părerile oamenilor din sat s-au împărțit. Unii acuză educatoarea, iar alții o justifică.

„Poate nu a fost normal să facă așa. Poate că e și o greșeală și nu a făcut bine. Cred că a vrut să-i învețe, să le dea o lecție că acum copiii sunt încăpățânați. Am nepoțică în clasa a șasea, ea a fost educătoarea ei. Eu probleme la grădiniță n-am avut.”

„Nu-i normal așa ceva. Astfel de educatori nici nu ar trebui să lucreze cu copiii. Ei trebuie să educe copiii normal, așa cum îi educă părinții. Ce drept ai tu să dezbraci copilul din cauza că nu vrea să doarmă?”

Autoritățile locale cred că asemenea metode de educație sunt inacceptabile și pot afecta viața copiilor.

„Este un caz ieșit din comun care nu face față localității noastre, inclusiv grădiniței, unde educăm copiii. Metoda de educare pe care a încercat doamna Educătoare să o întreprindă este una foarte rușinoasă, în urmă căreia au de suferit copiii, psihologic sunt traumați”, a conchis Veaceslav Magaleas, primar s. Sofia, r. Drochia.

Amintim că, tot luna trecută, câțiva părinți din Bălți au povestit că micuții lor sunt bătuți și umiliți la grădiniță. Atunci, totul a ieșit la iveală după ce unul dintre părinți a folosit un dispozitiv de înregistrare audio în instituția de învățământ.

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț

Bloggerița Maggy Platon urmează să devină din nou mămică! De această dată, emoțiile sunt duble, deoarece tânăra mămică este însărcinată cu gemene. Pentru că se apropie momentul culminant, Maggy și-a dorit o ședință foto alături de fiul și soțul ei. Așa că, iată câteva din ultimele poze cu burtica rotunjoară!

Bloggerița a dezvăluit cum se simte în perioada specială din viața ei.

“Ohhh, fetele mele, de-ați ști cât de mult vă aștept!

Al treilea trimestru este foarte greu, nu că aș fi trecut ușor prin celelalte, dar acum răbdarea mea e la limită deja.

Dar, a mai rămas puțin, încă puțin… ❤️”, a menționat Maggy, pe Instagram, postand și câteva fotografii din cadrul sesiunii foto, în care își arată burtica.

Tânăra mămică a ales deja și numele pentru cele două fetițe, iar ințialele acestora sunt ,,S” și ,,M”.

Magdalena Munteanu, cunoscută pe comunitatea de pe Instagram ca maggy.platon, a devenit mămică pentru prima dată pe 15 septembrie 2019.

Maggy Platon este urmărită de peste 75 de mii de abonați pe Instagram. Bloggerița își surprinde urmăritorii cu postări despre modă, stil sănătos de viață, parenting și călătorii.

mamaplus

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Unica.md şi Nestle invită graviduţele la seminar
Articolul anterior
Cum arată Andra în a șasea lună de sarcină!
Articolul următor