S-a oferit să fie mamă surogat GRATIS, pentru oricine!

Numeroase femei din întreaga lume se tem de momentul în care vor deveni mame, însă pentru Tara Sawyer este o adevărată plăcere, motiv pentru care s-a oferit să fie mamă surogat. Astfel, aceasta a născut în ultimii doi ani, trei copii, spre fericirea a două cupluri.

separator

1408952784165deff2Tara Sawyer, în vârstă de 37 de ani, susţine că este dependentă de sarcină. Spune că se simte atât de bine când este gravidă, încât nu-şi poate imagina viaţa altfel. Din acest motiv, după ce a născut cei patru copii ai săi, ea s-a oferit să fie mamă surogat pentru două cupluri, pe care le-a ajutat să-şi îndeplinească visul de a deveni părinţi. Totul, fără bani.

„Atunci când nu sunt însărcinată mă simt goală, iar numai un bebeluş poate elimina această stare. A fi mamă surogat îţi dă dependenţă, însă pe mine mă face extrem de fericită. E minunat să ajut perechile care nu pot să aibă copii. Ar fi o nebunie să nu fiu mamă surogat. E un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte!”, a mărturisit ea.

De asemenea, femeia a mărturisit că nu a primit niciun ban pentru „serviciul” de a fi mamă surogat şi nici nu-şi doreşte să fie plătită. În plus, nu se teme nici de efectele pe care le pot avea sarcinile asupra corpului ei, motiv pentru care în următoarele luni speră să rămână, din nou, gravidă.

Sursa

De ce fashionistele nu au ajuns la târgul de duminică!
Articolul anterior
Gustar 2014! Impresii din primele două zile Gustar! Astăzi vine Goran Bregovic!
Articolul următor
Alte articole interesante