Soluţii moderne pentru păduchi

Deşi reprezintă o situaţie foarte neplacută şi chiar jenantă, paduchii pot fi consideraţi ca fiind una dintre afecţiunile comune în copilarie. Aceste insecte de dimensiunea bobului de susan, cu şase picioare, care se agaţă de scalp sau gât, se hrănesc cu sânge, nu sunt periculoşi, dar sunt contagioşi şi pot deveni foarte supărători.

separator
vosh21

Dacă cel mic a venit acasă cu câţiva paraziţi împrumutaţi de la colegii de clasă sau tovarăşii de joacă, nu disperaţi. Mirosul insurportabil de dust care se asocia anterior cu înlăturarea pediculozei nu mai este actual. Piaţa farmaceutică, este mereu în ascensiune.

1153Este vorba de Ridlice, produs în Israel, şi importat prin intermediul companiei farmaceutice “Becor”. Ridlice este o soluţie contra pediculozei, fără insecticide chimice, fără culoare şi miros, uşor de utilizat ce acţionează pe baza mecanismului fiziologic unic în doar 10 minute. Preparatul conţine un amestec unic de silicon, care separă lindinele de păr, ceea ce face părul să fie ușor de pieptănat.

Modul de aplicare este destul de simplu.
Înainte de fiecare utilizare flaconul trebuie bine agitat, iar soluția se aplică pe rădăcinile uscate ale părului pieptănat. prin masare, în scopul hidratării pielii scalpului. Pe păr, soluţia se lasă timp de 10 minute, după care părul se piaptăna bine în scopul înlăturării păduchilor și lindinelor. După care se spală capul cu şampon simplu, fără a fi folosit un balsam pentru păr. Poate apărea necesitatea de a spăla părul încă o dată pentru înlăturarea completă a soluţiei.

v5

Procedura descrisă se repetă peste 7 zile, pentru înlăturarea păduchilor ce pot apărea în această perioadă de timp. Flaconul se închide cu capac, pentru menținerea calității soluției. Părul este uşor de pieptănat, inclusiv şi cel lung sau creţ.

vshi-02

1139În cazul în care vreţi să prevenii un episod de pediculoză sau îţi faci griji pentru o nouă reinfestare a copilului, ai la îndemână Ridlice Defence, un spray pentru prevenirea pediculozei. Ca şi în cazul soluţiei, spray-ul nu conţine insecticide chimice, după utilizare, acesta lasă părul este ușor de pieptănat, fără a apela la utilizarea balsamului. Este o procedură simplă, eficientă, economică și sigură. Recomandat pentru copii de la 4 ani.

Modul de aplicare prespune câţiva paşi simpli: înainte de fiecare utilizare flaconul trebuie bine agitat; la o distanță de 10 cm de păr, pulverizați spray-ul uniform de 3-5 ori, pe părul uscat, acoperind complet scalpul şi rădăcinile părului; spray-ul se aplică uniform de la rădăcini pe toată lungimea părului; evită contactul cu faţă şi ochii copilului; este recomandată aplicarea soluției fiecare 8 ore.

Elody
Importator: SRL „Becor”;
Calea Orheiului 111/5, Chişinău;
Tel.: 022406209
Rețeaua de farmacii “ELODY”
Call-center: 022 46-18-18

Riști să te faci de rușine dacă îmbraci asta!
Articolul anterior
Rochii îndrăznețe pentru femei modeste! Detalii la IAMANIA!
Articolul următor