Soluţii moderne pentru păduchi

Deşi reprezintă o situaţie foarte neplacută şi chiar jenantă, paduchii pot fi consideraţi ca fiind una dintre afecţiunile comune în copilarie. Aceste insecte de dimensiunea bobului de susan, cu şase picioare, care se agaţă de scalp sau gât, se hrănesc cu sânge, nu sunt periculoşi, dar sunt contagioşi şi pot deveni foarte supărători.

separator
vosh21

Dacă cel mic a venit acasă cu câţiva paraziţi împrumutaţi de la colegii de clasă sau tovarăşii de joacă, nu disperaţi. Mirosul insurportabil de dust care se asocia anterior cu înlăturarea pediculozei nu mai este actual. Piaţa farmaceutică, este mereu în ascensiune.

1153Este vorba de Ridlice, produs în Israel, şi importat prin intermediul companiei farmaceutice “Becor”. Ridlice este o soluţie contra pediculozei, fără insecticide chimice, fără culoare şi miros, uşor de utilizat ce acţionează pe baza mecanismului fiziologic unic în doar 10 minute. Preparatul conţine un amestec unic de silicon, care separă lindinele de păr, ceea ce face părul să fie ușor de pieptănat.

Modul de aplicare este destul de simplu.
Înainte de fiecare utilizare flaconul trebuie bine agitat, iar soluția se aplică pe rădăcinile uscate ale părului pieptănat. prin masare, în scopul hidratării pielii scalpului. Pe păr, soluţia se lasă timp de 10 minute, după care părul se piaptăna bine în scopul înlăturării păduchilor și lindinelor. După care se spală capul cu şampon simplu, fără a fi folosit un balsam pentru păr. Poate apărea necesitatea de a spăla părul încă o dată pentru înlăturarea completă a soluţiei.

v5

Procedura descrisă se repetă peste 7 zile, pentru înlăturarea păduchilor ce pot apărea în această perioadă de timp. Flaconul se închide cu capac, pentru menținerea calității soluției. Părul este uşor de pieptănat, inclusiv şi cel lung sau creţ.

vshi-02

1139În cazul în care vreţi să prevenii un episod de pediculoză sau îţi faci griji pentru o nouă reinfestare a copilului, ai la îndemână Ridlice Defence, un spray pentru prevenirea pediculozei. Ca şi în cazul soluţiei, spray-ul nu conţine insecticide chimice, după utilizare, acesta lasă părul este ușor de pieptănat, fără a apela la utilizarea balsamului. Este o procedură simplă, eficientă, economică și sigură. Recomandat pentru copii de la 4 ani.

Modul de aplicare prespune câţiva paşi simpli: înainte de fiecare utilizare flaconul trebuie bine agitat; la o distanță de 10 cm de păr, pulverizați spray-ul uniform de 3-5 ori, pe părul uscat, acoperind complet scalpul şi rădăcinile părului; spray-ul se aplică uniform de la rădăcini pe toată lungimea părului; evită contactul cu faţă şi ochii copilului; este recomandată aplicarea soluției fiecare 8 ore.

Elody
Importator: SRL „Becor”;
Calea Orheiului 111/5, Chişinău;
Tel.: 022406209
Rețeaua de farmacii “ELODY”
Call-center: 022 46-18-18

Tânără de 27 de ani, diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. A apucat să-şi ţină fetița în braţe doar 6 zile

O tânără din Italia a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Boala teribilă i-a luat viaţa la doar 6 zile de la naştere.

Pe pagina ei de Facebook, Nunzia Giordano, în vârstă de 27 de ani, postase primele poze cu bebeluşul, după naştere. Tânăra din Milano nu a avut însă bucuria de a se bucura de primii ani din viaţa copilei sale: o formă gravă de cancer a ucis-o la doar șase zile după naștere.

Părinţii, soţul ei, Antonio, precum şi prietenii ei i-au fost alături în ultimele clipe şi s-au rugat pentru sănătatea ei în parohia Santa Maria, în Piazza Marianella.

De la bucurie la deznădejde

Diagnosticul de cancer a venit ca un trăsnet asupra familiei. Nimeni nu putea înţelege de ce ea, de ce acum, de ce… Medicii au încercat în toate modurile posibile să o salveze sau măcar să-i prelungească durata de viață, dar, din păcate, fără succes. Boala a fost mult prea puternică, iar Nunzia şi-a dat ultima suflare la doar 6 zile de la naştere, potrivit Corriere.

Zeci de oameni au postat mesaje de condoleanţe pe paginile de socializare. Apropiaţii i-au adus un omagiu lăsând poze şi povestind despre aceasta.

„Încă nu-mi vine să cred.. Inima mi-a înghețat azi dimineață. Acum au mai rămas doar amintirile, după-amiezele noastre petrecute împreună. Nu sunt cuvinte”

„Dădeai atât de multă putere celor din jur şi fetiţelor tale. Imposibil de imaginat”

„Nu-mi vine să cred… Vorbisem cu ea pentru a o felicita pentru bebeluş, iar acum trebuie să-mi iau rămas bun. Te voi iubi mereu, vei rămâne mereu în inimile noastre și în gândul celor care te-au cunoscut”, au fost doar câteva din gândurile celor care şi-au dorit să îi spună „rămas bun”.

sursa

Cum arată Gabriela Damir la două săptămâni după naștere

Ca orice proaspătă mămică, Gabriela Damir își face griji pentru felul în care arată după nașterea bebelușului. La două săptămâni după nașterea lui Avraam, vloggerița s-a pozat în fața oglinzii și a împărtășit gândurile sale cu admiratoarele din contul său social.

Gabriela a publicat pe contul de Instagram fotografia și, într-un moment de sinceritate, a scris:

mamaplus

”Această talie nu cred că va mai reveni. Cândva am fost așa slabă, dar atunci mă vedeam grasă. Doamne, am zis că în momentul în care voi reveni la kilogramele mele, niciodată nu îmi voi mai permite să zic așa ceva. Acum sunt de 2 ori mai mare”, a mărturisit Gabriela.

Urmăritoarele virtuale s-au grăbit să o încurajeze pe tânăra mămică declarând că aceasta arată minunat după nașterea bebelușului, motiv pentru care nu are de ce să își facă griji.

mamaplus

Vloggerița Gabriela Damir și regizorul Roman Burlaca au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Avraam, pe 14 ianuarie. Cei doi sunt în culmea fericirii și savurează fiecare clipă alături de micuțul lor. 

Experiența înfricoșătoare trăită de o mamă în timpul nașterii. Medicii i-au descoperit uterul gol: ”Unde e copilul?”

O tânără mamă a trecut printr-o experiență înfricoșătoare la nașterea primului copil. Medicii nu i-au găsit copilul în uter, în timpul operației de cezariană. Cum a fost posibil?

O gravidă, blocată între nămeți. Femeia nu reușea să ajungă la spital  pentru a naște | Orhei TV

Tamara McPhedran, o tânără mamă virală pe Tik-Tok, a povestit prin ce a trecut la nașterea primului copil. Pe atunci, ea avea doar 17 ani, și mare i-a fost mirarea când medicii i-au spus în timpul operației de cezariană că nu îi găsesc bebelușul în uter.

De altfel, operația de cezariană a fost una de urgență, la 31 de săptămâni. Asta după ce de la 20 de săptămâni a început să aibă dureri mari și sângerări.

La 31 de săptămâni, când i s-a hotărât nașterea prin cezariană, i s-a descoperit uterul gol, dar cu sacul de lichid amniotic.

”În acel moment, chirurgul se uită la mine și la partenerul meu și spune: ‘Unde este copilul?’. Mă uit la el ceva de genul: ‘Nu știu, sper mai bine să-l găsești!’”, a detaliat Tamara, pe canalul său de Tik-Tok.

Cum au reușit, în cele din urmă, medicii să-i găsească bebelușul din pântec

În pofida spuselor cadrelor medicale, Tamara a mai simțit și că necesită investigații amănunțite. Astfel, la scurt timp a fost din nou tăiată de doctori și i s-a găsit ”o cavitate în plus”, unde erau trompele uterine și ovarul. Fix în această zonă erau copilul și placenta. Femeia avea o sarcină ectopică abdominală.

Chiar dacă s-a speriat foarte tare , ea și bebelușul au fost în regulă, iar ani mai târziu Tamara a reușit să rămână iar însărcinată. A mai dat naștere unor gemeni și unui alt băiețel, venit pe lume prematur.

Drept urmare, femeia a mai precizat că a învățat o lecție importantă pentru viața ei. Să-și asculte mereu instinctul de mamă.

”Singurul lucru pe care îl voi sublinia este că dacă simți că lucrurile nu sunt în regulă în timpul sarcinii, verifică”, a mai precizat tânăra mamă.

De altfel, Tamara este în prezent însărcinată în 27 de săptămâni și se bucură nespus că familia sa se va mări. Speră să nu mai întâmpine probleme.

Riști să te faci de rușine dacă îmbraci asta!
Articolul anterior
Rochii îndrăznețe pentru femei modeste! Detalii la IAMANIA!
Articolul următor