Stela Popa va avea un băieţel!

Prezentatoarea TV, Stela Popa, a recunoscut că aşteaptă un copil. Împreună cu soțul său, sociologul Dan Dungaciu, vor avea un băiețel care va veni pe lume la sfârșitul primăverii, conform Jurnal TV.

separator

start_1162044

„Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest copil în momentul în care toate s-au așezat perfect în viața mea. Vom avea un băiețel. E o fericire care nu poate fi descrisă. Am decis, de comun acord cu soțul, să nasc la un spital privat din București. Așadar, plec, dar revin în scurt timp acasă – la Jurnal TV!”, a declarat Stela Popa, pentru Jurnal.md.

Cât despre cum de a reușit Stela până acum să țină în secret noutatea, ne mărturisește că a ajutat-o sportul pe care l-a practicat înainte de sarcină, dar și… masa de la pupitrul știrilor.

În privința numelui bebelușului, familia Dungaciu încă nu s-a hotărât, cert este că acest aspect este coordonat cu duhovnicul.

20130701150106

Amintim că, Stela Popa și Dan Dungaciu s-au cununat în toamna anului 2012 la București, discret și departe de ochii presei. Nunta au jucat-o, în luna iunie din anul trecut, la Purcari, alături de invitați de seamă de pe ambele maluri ale Prutului.

Sursa: www.jurnal.tv

Cornurile cu ciocolată provoacă dependenţă de alcool la copii
Articolul anterior
Solista Hi Fi cu abdomenul perfect la două săptămâni de la naștere!
Articolul următor
Alte articole interesante