Surpriza pe care Andreea Marin i-a făcut-o fetiţei sale!

Violeta este un copil cuminte, extrem de inteligent şi care o face fericită pe mama sa. Iar pentru că a încheiat cu succes un nou an şcolar şi a obţinut rezultate extraordinare la învăţătură, Andreea Marin i-a pregătit fiicei sale, Violeta, o surpriză extrem de frumoasă.

separator

xandreea-marin-violeta-scoala.jpg.pagespeed.ic.dnbQjsaCzgMai exact, Andreea i-a construit fetiţei sale o căsuţă în copac, după cum ea însăşi a dezvăluit pe pagina ei oficială de Facebook.

“Muncim cu spor si casuta din copac e aproape gata! Numele e inspirat de personajul preferat al fetitei mele din serialul care a avut un efect benefic asupra ei: s-a apucat de invatat si limba spaniola. Lady e foarte mirata si curioasa sa inteleaga ce se intampla in mica gradina viu colorata care era pana acum dedicata doar ei. Da din coada jucausa printre picioarele noastre si era tare curioasa sa vada ce pictez pe placuta ce poarta, iata, numele casutei. Acum se odihneste si asteapta sa ii eliberam teritoriul. Prea multa zarva in gradina ei! Copiii de pe straduta s-au adunat curiosi, iar pitica mea va avea o surpriza maine, la intoarcerea din vacanta. Abia astept sa fie gata treptele si mana curenta, sa pot urca pe veranda, mai aproape de cer”, a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

andreea-marin-casuta-copac1

andreea-marin-casuta-copac2

Caponata de dovlecei cu cimbru și piept de pui
Articolul anterior
10 lucruri pe care sora mai mare nu ți le-a spus niciodată!
Articolul următor
Alte articole interesante