Trusa medicală pentru vacanța cu copii

Vacanța este perioada la care visează atât copii cât și maturii. Uneori însă, vacanța poate fi întristată de anumite incidente sau stări de sănătate. Pentru a preveni momentele când suntem surprinși de incidente, mai ales când mergem cu cei mici în vacanță, ar trebui sa avem mereu la îndemână trusa de prim ajutor pentru vacanță. Iată ce trebuie să conțină ea.

separator
Trusa medicală pentru vacanța cu copii
  • Cremă împotriva razelor ultraviolete.Vacanța de vară presupune aflarea îndelungata în aer liber. Pentru a evita arsurile de piele, este recomandată folosirea cremelor cu un factor mare de protecție împotriva razelor solare. Pentru copii se recomanda cremele cu factorul UV50+  sau 80+.
  • Cremă anti țânțari. În unele țări nu veți întâlni țânțari pe plajă, dar dacă mergeți în Ucraina sau România, atunci această cremă este strict necesară. Pișcăturile de țânțari pot provoca reacții alergice la copii și un disconfort pe parcursul sejurului.
  • copii_plaja-radio-vacanta-e1340873627681-241x300Crema antialergică pentru cazuri de înțepătură de insecte sau reacții alergice.
  • În caz de mici accidente. Ele sun practic inevitabile în cazul copiilor, iată de ce este bine să aveți în trusă soluții dezinfectante (apa oxigenată, rivanol, betadine etc.), unguent antibacterian, comprese sterile, pansament, vată, fașă, plasturi, ser fiziologic.
  • Antitermice. Uneori copii care merg pentru prima dată la mare reacționează negativ la schimbul de climă prin creșterea febrei sau a unor dereglări digestive. Adaptarea la noile condiții climaterice are loc de obicei în 2-3zile. Pentru astfel de cazuri și nu numai, când copilul are febră mai mare de 38 grade, este nevoie de medicamente gen Paracetamol, Ibuprofen (sirop sau supozitoare). De asemenea nu uitați termometrul acasă.
  • Soluții de rehidratare.  În cazul intoxicațiilor alimentare însoțite de vărsături, diaree, febră  acestea sunt foarte utile. Ele se găsesc fie sub forma de pliculețe care trebuiesc preparate cu apă fiartă și răcită.
  • Antidiareice. Diareea la copii mici este provocată mai ușor, pentru că ei sunt sensibili la mai mulți factori. Iar când acest lucru se întâmplă în vacanță, este cu atât mai neplăcut. Pentru a restabili rapid micoflora intestinală și a stopa diareea, aveți nevoie de medicamente antidiareice
  • Reglatoare ale tranzitului intestinal. Ca urmare a intoxicațiilor sau a altor dereglări ale tranzitului intestinal puteți folosi medicamente gen Linex, Subtil ( foarte utile în timpul și după tratamentul cu antibiotice).
  • Un antibiotic. De cele mai multe ori nu este nevoie de el, dar oricum este recomandat să conveniți cu medicul pediatru asupra unui astfel de medicament, în caz de urgență

REȚINEȚI!  Despre orice medicament din trusa dumneavoastră pentru vacanță trebuie să discutați cu medicul pediatru sau medicul de familie.

Baby Coccole cremaBaby Coccole – Cremă protectivă împotriva țânțarilor cu ulei natural esențial de Citronella, Geranio și Melissa de la Betafarma Spa.

Aceste uleiurile esențiale sunt recunoscute ca remedii naturale împotriva țânțarilor. Parfumul plăcut caracterizează acestă cremă cu o formulă deosebită (pH fiziologic), delicată, care nu pătează și nu unge, dând o plăcută senzație de prospețime și răcoare.

Atenție: Aplicați produsul pe corpul expus (față, gât, brațe și picioare) evitând contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii clătiți abundent cu apă. Nu folosiți pe pielea iritată sau pe răni. Nu lasați la îndemâna copiilor.

Baby Coccole - StickBaby Coccole – Stick împotriva durerii provocate de înțepătura țânțarilor cu ulei natural de Migdale și Ulei extra virgin de măsline de la Betafarma Spa.

Este suficientă o mică cantitate de lichid pentru a îndepărta durerea înțepăturii provocată de țânțari. Dacă este necesar repetă aplicarea produsului după 10 minute.

Baby Coccole - Crema de protec_ie solar_Baby Coccole – Crema de protecție solară cu principii pure și naturale – protecție înaltă SPF 30 de la Betafarma Spa.

Cremă de protecție solară în mod deosebit indicată pentru primele expuneri la soare a copiilor și necesară pentru protecția pielii sensibile a copiilor de efectele razelor solare UVA și UVB. Conține filtri fizici, chimici și naturali (Vitamina E și Rusco) într-un dozaj echilibrat, ce o face ușor de aplicat și deosebit de delicată. Acestă cremă nu conține parfum, alcool, coloranți și este  rezistentă la apă.

Ceai BABYCALMCeai BABYCALM

Acest ceai ajută la eliminarea disconfortului abdominal la sugari şi copii mici. Conține fructe de fenicul (Foeniculi fructus), fructe de chimion (Carvi fructus), flori de muşeţel (Chamomillae flos) și mentă (Menthae herba). Are efect de calmare a crampelor şi durerilor abdominale, carminativ (ajută la eliminarea gazelor intestinale), antivomitiv. Ceaiul Babycalm este recomandat în tulburări digestive la sugari şi copii mici: colici, balonări, aerofagie (înghiţire de aer în timpul mesei), vărsături.

Cana „Flexi Cup” 300 ml cu pai moale

Datorita supapei speciale anti-scurgere, lichidele reziduale nu rămân în pai, astfel asigurând o igienă suplimentară. Paiul este fabricat din silicon moale și flexibil, iar cana este din material plastic (PP) durabil, fără conținut de Bisfenol. În plus, este dotată cu capac protector și clips de prindere.

Cănița Easy Learning 1

Cănița din gama NUK Easy Learning, cu adaptor moale din silicon este pentru o tranziție cât mai ușoară de la alăptare către alimentarea independentă din căniță. Are un design ergonomic cu o capacitate de 210 ml.

C_ni_a Easy Learning 1.1 C_ni_a Easy Learning 1

Sticluța NUK Junior 300ml

NUK Biberon Junior Cup cu adaptor push-pull, fabricat din polipropilena (PP) special creat pentru copiii activi cu clips de prindere.

Sticlu_a NUK Junior 300ml

Să aveți o vacanță frumoasă!

ElodyImportator: SRL „Becor”;
Calea Orheiului 111/5, Chişinău;
Tel.: 022406209
Rețeaua de farmacii “ELODY”
Call-center: 022 46-18-18

Cristofor Aldea-Teodorovici: ” La moment, există o femeie în viaţa mea…”
Articolul anterior
Lansare cu hoți în stilul anilor’30 (FOTO+VIDEO)
Articolul următor
Alte articole interesante