Vezi mesajul emoționant al Andreei Marin de ziua fiicei sale!

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ştefan Bănică Jr., împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 10 ani. Încă de la prima oră a dimineţii, vedeta a ţinut să îi transmită fiicei sale cele mai frumoase gânduri.

separator

Andreea Marin a postat pe Instagram o poză în care apar câteva farfurioare de tort viu colorate, lumânări în formă de 10, vârsta Violetei, toate puse pe o faţă de masă cu figurine. Aceasta a avut şi un mesaj emoţionant pe care l-a scris în dreptul imaginii.

„Cele mai mari emoţii azi, ca niciodată… să ne trăiască tuturor copiii, suflete curate, lumina născută din noi! #violeta #birthday#myeverything #love #life #motivation#pretuiesteviata”, a notat Andreea Marin în dreptul fotografiei.

Încântarea vedetei nu s-a oprit aici. După această postare a mai încărcat încă una în care apar ele, acum mulţi ani în urmă, pe vremea când Violeta era bebeluş.

„10 ani de iubire fără limite…”, a adăugat Andreea Marin.

Se cunoaşte deja că vedeta are o foarte bună relaţie cu fiica sa, de multe ori a declarat că sunt mai presus de toate prietene. Vrea să o vadă peste 10 ani mireasă pe Violeta şi o susţine în relaţia cu tatăl ei.

„Peste 10 ani vreau să fiu o mamă de mireasă. La 20 de ani te poţi căsători. Eu am făcut-o la 18. Acestea sunt lucruri pe care copiii noştri le fac. Da, Violeta este un copil foarte sensibil, foarte inteligent şi talentat. Moşteneşte şi de la tatăl său talentul. Ca soacră voi fi un om deschis şi un om bun (…). Pentru Violeta, tata e tata şi rămâne tata. Ea îşi doreşte să trăiască într-o casă în care e fericire”, a mărturisit Andreea Marin la Antena Stars acum ceva timp.

sursa

Săptămâna viitoare elevii moldoveni vor intra în vacanța de iarnă. Câte zile va dura?
Articolul anterior
Autoritățile, în alertă! Creștere alarmantă a nivelului apei în râul Nistru
Articolul următor
Alte articole interesante