Video! Copil lovit de educatoare la o grădiniță din Capitală

Un părinte se plânge că fetița sa de un an și 10 luni a fost agresată la grădiniță. Acest lucru s-a întâmplat dupa ce a văzut un video, pe care l-a facut public, surprins de camerele de supraveghere, în care se vede cum educatoarea lovește copilul. Angajata susține, însă, că fetița s-ar fi înecat cu un aliment, de aceea era nevoită să acționeze prompt.

separator

,,Fetița noastra de nici 2 ani este lovita și bruscata de educatoare în timpul mesei, administrația grădiniției a zis ca s-a procedat corect cu copilul dat! Cum să lovești un pui de om cu atita putere și sa o scuturi ca pe o cirpa sa fie o reacție normala a educatorului? Chiar și dacă copilul s-a fript sau s-a înecat puțin unde se admite sa ridici mina cu atita forta și sa ii faci mai mult rău decit bine?

În decurs de 4 luni au mai fost vreo 3 educatoare,  dar anume cu venirea acesteia noi, fetița mea a început sa fie mai agitata, speriata, noaptea plângea și ziua la fe, având și niște obiceiuri urâte cind vorbea cineva din familia noastră sa se apropie și sa ne lovească peste gura și striga „Închide gura!” Ceea ce la noi in familie nu este așa ceva”, scrie Lilia Iacub pe contul personal de Facebook.

Am început a discuta cu ea, pentru că vorbește destul de bine, ce se întîmplă la gradiniță, la început a zis ca o bat la fundisor, parca nu am crezut-o, în alta zi a început sa spune ca este lovită peste gurița și peste nas când o întrebam cine o bate, ne zicea că educatoarea cea nouă. Luni pe 27, la nici orele 9.00, eram la biroul directoarei, am insistat sa văd filmările din săptămâna trecută ( noi părinții nu avem acces la aceste filmări deloc), greu mi-au dat voie la început îmi arătau ce le convine lor, apoi deja am început a alege singură ce vreau sa văd. Cu părere de rău multe secvențe lipseau, tind să cred că s-au șters special pentru că copii erau agresați, la un moment am dat de o secvența din ultima zi de frecventare a copiilor unde fetița mea este într-un fel agresată fizic.

Acest video nu a fost șters pentru că e filmat vineri seara, iar eu luni dimineața eram pe loc deci nu au reușit sa facă curat. In video fetița mea parca se îneacă ușor la care primește o lovitura destul de dura în zona lombara de la care încă mai tare se îneacă, după care este bruscată de mână (avind riscul de cel puțin o luxație a brațului) și respectiv este într-un fel scuturată și se tipa la ea. Am înregistrat cu greu pentru că nu eram lăsată. Directoarea zice ca este o reacție normala a unui pedagog cu experiența ceea ce mie nu îmi pare așa. Desigur ca nici directoarea, nici fiica ei, nu mi-au dat voie sa mai filmez ceva. Noi am depus plingeri la toate instituțiile posibile!”, se plânge părintele.

Trei copii cer ajutorul pentru a putea aduce acasă corpul neînsuflețit al mamei
Articolul anterior
Ecaterina Todorova creează cele mai stilate piese ale sezonului – bombere!
Articolul următor
Alte articole interesante