Video! Larisa Guzeeva, discurs emoționant despre mamă!

Talentata actriță din Rusia a dezvăluit în emisiunea Elenei Malysheva sentimentele pe care le trăiește atunci când vorbește despre mama sa. În vârstă de 57 de ani, Larisa Guzeeva, prezentatoarea show-ului televizat ,,Давай Поженимся”, a emoționat atât publicul cât și pe mama ei, care nu și-a putut abține lacrimile (vezi video).

separator

uuu

,,O iubesc pe mama ,,patologic”. Până a naște copiii, o altă ființă mai scumpă nu exista, îi vorbesc despre asta în fiecare zi. E cea mai bună prietenă, e totul pentru mine. Mama a avut o viață grea. La doar 17 ani a rămas singură, având grijă de alte două surioare mai mici, pe care le purta în brațe. Apoi, m-am născut eu, mama ne creștea și avea grijă de toate trei. În oceanul ei de dragoste – aveam de toate.

collage

Abia când am crescut am înțeles că de fapt ele, toate trei surorile, purtau același palton și încălțări, făcând schimb între ele când aveau nevoie să iasă în lume. Mama a trebuit mereu să muncească. Nu exstă om care să o cunoască și apoi să nu întrebe de cum se simte, cum o mai duce. Pentru că ea este cea mai bună. Faptul că mai sunt în viață, nu am luat-o pe drumuri greșite, nu m-a bătut nimeni, am reușit să fac studii, îl datoresc Mamei. Pentru că îmi era jenă mereu de ce se putea întâmpla dacă afla.

Atunci când aveam o bucurie, întâi pe ea o anunțam. Știam că acest lucru conta enorm pentru ființa sa.

,,Toate cele care îmi aparțin astăzi, faptul că am născut doi copii, am doi nepoți, pe care tot tu m-ai ajutat să-i cresc și să-i educ – așa ești mamă, pentru că natura nu a creat nimic mai desăvârșit, nicio floare, niciun anotimp”, îi spun asta în fiecare zi. Și nu e loc de lacrimi, tu știi asta.

,,Nu-ți doresc decât sa-mi trăiești, sa nu-ți fie frică să îmbătrânești, de pat, de boală, de nimic în lumea asta! Te voi iubi oricum, în orice situație, te voi duce în brațe dac-a fi nevoie, mă închin în fața ta, Mamă, te iubesc!”


Vinurile și bomboanele moldovenești ocupă tot mai mult loc pe piața românească
Articolul anterior
Cum o putem ajuta pe Anastasia, fetița de numai un an care suferă de paralizie cerebrală infantilă!
Articolul următor
Alte articole interesante