Vino alături de întreaga familie la Carnavalul Copiilor 2018. Vezi programul activităților!

Distracție în aer liber, activități pentru copiii de toate vârstele și un program artistic deosebit – sunt doar câteva dintre motivele care te-ar face să îți iei familia și să ieșiți la o plimbare la iarbă verde în perioada 1-3 iunie. Carnavalul Copiilor 2018 se va desfășura cu mult fast la Complexul Etno-Cultural VATRA, iar ediția din acest an promite a fi foarte atractivă.

separator

Vezi mai jos activitățile gratuite de care vor avea parte copiii în cadrul evenimentului:

  1. Parada costumelor de poveste – partea cea mai colorată a Carnavalului Copiilor, în care cei mici vor fi îndemnați să se deghizeze în costumele personajelor din poveștile preferate și să participe la o paradă festivă, care va fi organizată în zilele de 1, 2 și 3 iunie, de la ora 15:00. Apropo, și părinții pot participa.
  2. Jocuri cu baloane de apă și pistoale cu apă – o noutate a acestei ediții sunt aceste jocuri, pentru care va fi rezervat un loc special amenajat în cadrul Complexului VATRA. Copiii vor fi instruiți și supravegheați de către voluntarii noștri, pentru ca distracția să fie pe cinste!
  3. Concursuri, jocuri și loterii – cu siguranță că cei mici vor dori să-și încerce norocul și să participe la cea mai interactivă parte a programului. Pentru sârguință și curaj, vor fi premiați.
  4. Masterclass-uri culinare – micuții care au o pasiune pentru gătit, vor fi ajutați de câțiva bucătari-șefi să prepare bucatele preferate și să-și surprindă părinții cu noile cunoștințe în gastronomie.
  5. Masterclass-uri de dans – pentru cei mai energici vizitatori ai Carnavalului Copiilor, am pregătit o serie de masterclass-uri de dans, la care cei mici vor învăța cum să se miște mai bine pe melodiile lor preferate și să-și descopere mai mult talentul pentru dans.
  6. Ateliere de colorat – acest gen de activități nu numai stimulează creativitatea copiilor, dar le oferă și o doză bună de energie pozitivă.
  7. Reprezentații artistice, cu participarea animatorilor – copiii adoră personajele de poveste, iar această parte a programului presupune jocuri și activități tematice cu animatori deghizați în personajele preferate ale copiilor. Cu siguranță că se vor bucura din plin de această experiență!

Nu ai cum să ratezi un asemenea eveniment, mai ales că până pe 29 mai biletele pot fi achiziționate online la preț redus. Carnavalul Copiilor – Sărbătorim copilăria împreună, pe 1-3 iunie la Complexul Etno-Cultural VATRA!

Angelina Jolie vrea să plece din țară împreună cu cei șase copii
Articolul anterior
Echipa UNICA Sport a fost promotoarea modului sănătos de viață la NO Rest OM Fest 2018! Foto
Articolul următor
Alte articole interesante