Vitalact, un prieten de bază pentru sănătatea bebeluşului tău!

Alăptarea bebelu

separator
șului cu lapte matern este foarte importantă pentru dezvoltarea sa fizică, psihică și emoționala. Uneori însă oricât de mult mama și-ar dori să-și hrănească odorașul la sân, nu îl poate alăpta. Atunci este nevoită să înlocu­iască laptele matern cu lapte praf. Fără îndoială, va alege produsul de care copilul are nevoie pentru o bună dezvoltare.

alergia_la_lapte_la_bebelusi

Mame din toată lumea op­tează pentru laptele praf VI­TALACT produs de compania Bioef, specializată în produ­cerea de lapte praf pentru sugari și copii mici. Vitalact este formulat pentru a fi un fidel substituent al laptelui matern, în cazul în care, din­tr-un anumit motiv, copilul nu poate fi alăptat de la sân sau laptele matern este in­suficient, urmărind satisfa­cerea cerințelor nutriționale la sugari, în concordanță cu cerințele lor fiziologice.

formula_bebelusVITALACT îi asigură co­pilului, la fiecare masă, ne­cesarul caloric destinat vâr­stei sale. Combinația unică de lactoferină și lapte co­lostru, întărește imunitatea bebelușului și-l protejează de bacterii, ciuperci și viruși. De­oarece aceste produse sunt destinate sugarilor, procesul de fabricație este monitori­zat permanent și corespunde standardelor GMP (Good Ma­nufacturing Practice) și GHP (Good Hygiene Practice).

Laptele praf VITALACT conține colostru de bovine (lapte de vacă secretat în primele zile după fătare) co­lectat din fermele autorizate sanitar-veterinar. Este bogat în imunoglobuline, factori de creștere, citokine, asigurând astfel o creștere normală și o protecție a noului născut față de agenții patogeni. Mai mult, colostru este folosit ca un su­pliment alimentar pentru a trata diareea, infecțiile, co­lita sau ca și aport energetic.

Charming mother feeding her adorable son in the kitchen Charming mother feeding her adorable son in the kitchen VITALACT-Imunity-junior

 

Vitalact Basic și Vita­lact Plus sunt recomanda­te bebelușilor de la 0 până la 12 luni. Formula laptelui praf este îmbunătățită cu lac­toferină, substanță ce are 12 funcții biologice active.

„Fata noastră s-a năs­cut cu 2700 grame, a ieșit din spital cu 2500 grame, iar după 14 zile de formu­la Vitalact Basic avea 3700 grame. Acum, la 6 luni, hră­nită în continuare cu Vita­lact, are 8100 grame. Exce­lent lăptic!!!”, mărturisește Ana Ceban, mama unei fetițe de 6 luni.

Și Vitalact Plus cu Lac­toferin este considerat de specialiști modelul lapte­lui matern. Acesta conține carbohidrați ușor digerabili, în concentrații și cantități similare laptelui matern, bazați pe lactoză, fără glu­ten, zaharoză și fructoză. Iar amestecul de grăsimi vege­tale asigură pentru sugari o compoziție optimă în acizi grași.

Laptele praf Vit alac t Immunity Junior este reco­mandat copiilor cu vârsta de peste un an. Vine în întâmpi­narea micuților cu o imunita­tea mai scăzută sau care au deficit de fier.

Produsele Vitalact se găsesc în orice rețea de farmacii!

 

LMFLISMEDFARM SRL
Adresa: str. Independenței 6/1, of 323
Tel: 0-22-77-69-18, 0-22-56-94-91
Fax. 0-22-56-94-90

Noutăți de la Adrian Ursu și iubita sa, Irina Negară!
Articolul anterior
La shopping în Europa: reduceri mari la branduri renumite!
Articolul următor
Alte articole interesante