Vizionează acest filmuleţ şi spune dacă, în calitate de mamă, te regăseşti în el!

Maternitatea este senzaţională şi plină de clipe fericite! Totuşi, să fii mamă nu e un lucru uşor. În realitate, lucrurile arată destul de diferit, iar grijile unei mame sunt mult prea mari şi importante. Cu siguranţă, te-ai aflat şi tu în multe situaţii, similiare secvenţelor din materialul video de mai jos. Vizionează şi confirmă!

separator

 

E copia mamei sale! Anișoara Loghin a publicat o poză rară cu fiul ei, Raul: „Un copil cât un univers”

Anișoara Loghin este o mamă și o soție fericită. Prezentatoarea TV are doi copii, un băiat și o fetiță, și un soț iubitor și grijuliu.

Prezentatoarea TV și-a surprins urmăritorii virtuali postând zilele acestea o fotografie rară cu fiul ei, Raul.

Internauții au întâmpinat postarea cu mare încântare și i-au felicitat pe cei doi părinți, menționanând totodată că micuțul ar fi copia fidelă mamei sale.

„Raul big brother, la propriu si la figurat. Un copil cat un univers”, a scris vedeta, cuprinsă de emoții, în dreptul imaginii cu fiul ei.

Prezentatoarea TV Anișoara Loghin și fotbalistul Radu Gînsari au împreună un băiețel, pe nume Raul, de 2 anișori, și o fetiță, Carla, de 4 luni.

mamaplus

Protecție solară pentru copii. Reguli, sfaturi, produse recomandate

Chiar dacă micuții își petrec mai mult timp în interior, protecția solară este esențială pentru a le proteja pielea, care este extrem de sensibilă. Deoarece pielea lor este mult mai predispusă la a fi afectată de razele soarelui, iar alegerea unui produs potrivit pentru copii și bebeluși este ceva mai complicată decât în cazul adulților.

În afară de a provoca arsuri dureroase, periculoasele raze ultraviolete A și B emise de soare pot afecta pielea pe termen lung.

Arsurile suferite în perioada copilăriei și expunerea repetată la radiațiile UV reprezintă factori de risc semnificativi pentru cancerul de piele la maturitate.

Mai jos, avem câteva recomandări de produse solare cu protecție ridicată, potrivite pentru pielea delicată a copiilor.

  • Avene Intense Protect 50+, este un produs creat conform celor mai înalte cerințe în ceea ce privește pielea. Acesta asigură o protecție cu spectru ultralarg, asigurată de filtru TRIASORB. Este potrivit pentru pielea extrem de sensibilă, foarte vulnerabilă la soare. De aceeea, este o alegere grozavă pentru copii care au vîrsta mai mare de 6 luni. Formula are o tolerabilitate ridicată și nu conține parfum. De aseemnea, ea prezintă și o bună rezistență la apă și la transpirație.
  • Pentru copii, Avene recomandă Spray SPF 50+, foarte ușor de aplicat. El beneficiază de o formulă specială , ce hidratează și protejează pielea micuților.

Alege cu grijă produsele de protecție solară, pentru confortul și sănătatea pielii micuțului tău!

Mamele vor avea asigurare medicală din partea Guvernului până când copilul va atinge vârsta de doi ani

Mamele ar putea avea asigurare medicală din partea Guvernului până când copilul va atinge vârsta de doi ani.

În acest sens, ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a înaintat o propunere de modificare a cadrului legal.

„Lista categoriilor de persoane asigurate medical de Guvern întrunește și gravidele care la momentul luării în evidență de medicul de familie nu au un loc de muncă și un venit. Statutul de asigurat, cu regret, se suspendă imediat la sfârșitul perioadei de lăuzie. 

Astfel, ulterior, mămicile care își cresc copilul nu mai dispun de acces gratuit la servicii medicale.

Am considerat că este o nedreptate, în special că tinerele mămici cresc viitorii cetățeni activi ai țării, și am înaintat propunerea de modificare a cadrului legal, astfel ca ele să beneficieze de asigurare din partea Guvernului până copilul atinge vârsta de doi ani.

Sănătatea și bunăstarea celor micuți depinde de sănătatea mamei și buna ei dispoziție”, a anunțat ministrul.

După ce a adoptat alţi doi copii, actriţa Katherine Heigl a devenit însărcinată cu propriul copil! Ce pofte de gravidă are
Articolul anterior
4 moldovence care au pus mâna pe miliardari!
Articolul următor