Zâne și eroi preferați vin la ziua de naștere a copilului tău

Ziua de naștere a copiilor este la fel de importantă atât pentru părinți, cât și pentru micuți. Dar nu uita, petrecerea este dedicată copilului tău, în niciun caz nu este o întâlnire cu prietenii tăi! De aceea, invită-i prietenii, vorbește-i cu entuziasm și bucurie despre aceste eveniment. Lasă-l să se implice în pregătiri și chiar să aleagă el tematica serii.

separator
DSC_0179

Echipa ”Buburuza Mela” organizează petreceri de neuitat pentru micuți. Părinții și copii au posibilitatea să aleagă o tematică anume pentru petrecerea lor: Balul Prințeselor, Pirații, Minnie & Mickey Mouse, Fulger Mc`Queen, Hello Kitty, Batman, Pony Party, Spiderman, Hannah Montana, Cow boy Party și multe alte scenarii tematice.

1

Copii sunt pictați în personaje favorite: Spiderman, prințesă, iepuraș, Batman, fluturaș, pisicuța Kitty, tigru sau Mickey Mouse. În plus, puteți invita la petrecere un Super Erou: Spider Man, Bat Man, haioasele mascote Minnie & Mickey Mouse sau chiar gazda clubului Buburuza Mela. Și asta nu e tot, puteți colora petrecerea cu un show de bule de săpun, fum sau chiar un superb Balon Pinata.

DSC_0079

Timp de trei ore copii se vor distra, vor dansa și se vor juca. Doi animatori profesioniști vor avea grijă ca zâmbetul și distracția să nu lipsească. Disco cu lumini laser, jucării, topogane și căsuțe colorate, iar la final copii vor primi cadouri.

DSC_0061
DSC_0144 DSC_0154 DSC_0271

O petrecere clasică presupune:

  • 3 ore de distracție și veselie;
  • 2 animatori profesioniști care supraveghează copiii, organizează jocuri și concursuri în dependență de vârsta copiilor;
  • există o sală de discotecă unde se face show cu laser;
  • o sală cu topogan și jucării colorate;
  • o sală de mase decorate, veselă pentru fetițe cu prințese, iar pentru băieței cu eroul Fulger McQueen;
  • la finalul petrecerii copiii primesc cadouri;
  • nu lipsesc nici invitațiile personalizate pentru oaspeții petrecerii.

DSC_0206

Prețul pentru un copil este de 160 lei. Deasemenea, există o sală separate pentru părinți.

Magia Clubului Buburuza Mela te vrăjește și te transformă în erou sau zina, vei călători într-o poveste de neuitat pe tărâmul colorat al zâmbetului, distracției și copilăriei!!!

DSC_0156 DSC_0281 DSC_0290
DSC_0065
 
2 (2)

logo buburuzaBuburuza Mela House
str. Ginta Latina 38/5,
tel: 022-92-92-10, 078344447
Buburuza Mela Club
bd Dacia 6
tel: 022-66-40-42, 068049213

Te topești! Vezi cum arăta Anastasia Fotachi în copilărie

Anastasia Fotachi este în așteptarea primului său bebeluș. Și pentru că va deveni mamă în curând, tânăra fotomodel s-a lăsat cuprinsă de nostalgie și a împărtășit cu urmăritorii săi câte fotografii cu ea când era mică.

În imagini, Anastasia apare în primele luni de viață, alături de tatăl și fratele său.

Modelul nu a ezitat să facă haz pe seama unor fotografii: ,,Aici am o lună, zici că eram țigancă” sau “Bantul mai mare ca capul”.

Cert este că Anastasia avea o frumusețe răpitoare și în copilărie. Prietenii virtuali au apreciat pozele și postarea modelului.

mamaplus

Anastasia Fotachi este căsătorită cu omul de afaceri Gabriel Stati. Cei doi sunt în așteptarea unui băiețel, primul copil comun al cuplului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, floare şi interior

,,Cele mai frumoase trei săptămâni din viața mea, chiar dacă nu dorm”. Gabriela Damir și-a arătat fiul nou-născut

Gabriela Damir a publicat în premieră câteva poze cu fiul ei nou-născut, iar imaginile au topit inimile urmăritorilor săi din Instagram. Tânăra mămică a mărturisit că trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

,,Cele mai frumoase trei săptămâni din viața mea, chiar dacă nu dorm și îmi fac mereu griji pentru el”.

”Îi place în brațe tare, așa l-am învățat… dar știți de ce? Când dacă nu acum îl voi purta în brațe, îi voi da pupicuri fără oprire și îl voi avea lângă mine. Ei atât de repede cresc. Deja primul lui set de la maternitate îi este mic”, a menționat vloggerița.

Gabriela a mai dezvăluit că micuțul este alăptat și adoră să stea în brațe. Avraam s-a născut cu o greutate de 3.100 kg și 52 cm.

mamaplus
mamaplus

Vloggerița Gabriela Damir și regizorul Roman Burlaca au devenit părinți pe 14 ianuarie 2023.

Gabriela Damir, despre divorțul părinților săi biologici și ...

O femeie a născut o fetiță de numai 600 de grame. „Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat!”

O mamă româncă rezidentă la Trino Vercellese, povestește cum a adus-o pe lume pe fiica sa, născută la 25 februarie 2022, în greutate de numai 600 de grame și mulțumește încă o dată personalului sanitar de la secția de terapie intensivă neonatală a spitalului de copii din Alessandria, regiunea Piemont.

La aproape un an de la nașterea micuței, mama româncă a spus: „Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, totul este bine acum.”

Fotografia de mai jos a fost făcută pe 5 mai 2022. Pentru prima dată, mama Ionela Frunză, în vârstă de 30 de ani, și-a putut ține în brațe fetița care se născuse pe 25 februarie, adică aproape cu două luni și jumătate înainte.

„Când vorbesc despre asta, încă mă trec fiorii”, a mărturisit Ionela, care a fost nevoită să nască în regim de urgență după numai 25 de săptămâni de sarcină. Bebelușul, o fetiță care se numește Mia, s-a născut cântărind 600 de grame. La data de 5 mai ajunsese cu greu la un kilogram și 200.

Pentru a lua în greutate a fost nevoie de îngrijiri în secția de terapie intensivă neonatală a spitalului „Cesare Arrigo”, unde a fost ținută în incubator. Secția a fost ulterior transferată la spitalul Santi Antonio e Biagio.

„A fost externată definitiv pe 17 iunie, așa că ultimele zece zile de internare și le-a petrecut la Santi Antonio e Biagio” – a povestit Ionela. „Acum ne întoarcem la spital pentru kinetoterapie și am fost să rezolvam și unele complicații cauzate de nașterea prematură. Important este că Mia crește și este bine acum.”

Ionela lucrează ca funcționar, iar tatăl fetiței este de origine albaneză.

„Am putut să ne apropiem împreună de Mia abia pe 7 iunie. Înainte puteam să o vedem doar separat”, a explicat Ionela Frunză.

„Eu am văzut-o prima dată la trei zile după naștere, prin geamul de sticlă, bineînțeles. Probabil înțelegeți bucuria pe care am simțit-o pe 5 mai, când în sfârșit am putut să o țin în brațe, să o ating, să-i simt respirația. Îi mai rugasem anterior pe medici să mă lase, dar mi-au refuzat întotdeauna această concesie. Apoi, în sfârșit… s-a întâmplat. Doar pentru un sfert de oră, dar s-a întâmplat. Scuzați-mă, încă mă emoționez, în ciuda faptului că a trecut ceva timp”.

Mămica româncă a fost ajutată de asociația „Io arrivo prima”, care sprijină părinții cu bebeluși născuți prematur. Asociația respectivă acordă atât ajutor din punct de vedere psihologic, cât și din punct de vedere practic.

„Asociația – a concluzionat Ionela – a fost un sprijin important pentru noi. Acum ce a fost mai rău a trecut și ne simțim cu toții mult mai liniștiți” Se uită spre fotografia micuței sale fetițe. Și surâde.

sursa

Învață să fii curajoasă și încrezută în sine!
Articolul anterior
Decolteuri adânci și transparență! Stilul vestimentar a lui Jennifer Lopez!
Articolul următor