Doi părinți și-au abuzat sexual fetița de 6 ani. Ce au descoperit anchetatorii

Doi părinți din Maramureș au ajuns după gratii după ce și-ar fi abuzat sexual propria copilă, în vârstă de numai șase ani. În plus, cei doi soți ar fi profitat și de alte trei surori, prietene de joacă ale fetiței lor.

Ororile au ieșit la iveală după ce tatăl celor trei fete a descoperit niște poze în telefonul uneia dintre ele, în care copila apare în ipostaze intime. Procurorii au găsit apoi în casa soților mai multe astfel de fotografii cu toți cei patru copii. Suspecții sunt în arest pentru agresiune sexuală si pornografie infantilă.

Femeia în vârstă de 36 de ani și bărbatul de 38 au un băiat de aproape 18 ani şi fetița de 6. Până anul trecut, bărbatul a lucrat în Marea Britanie. Aparent erau o familie normală. Asta până când un prieten, care își lăsa cele trei fete de 6, 7 şi 16 ani în casa lor ca să se joace cu copila cea mică, a descoperit în telefonul fiicei sale mai mari niște fotografii șocante. Bărbatul a găsit și conversații pe care copila le-a avut cu individul, în care acesta o ameninţă să îi dea poze indecente și a anunțat autoritățile. La percheziţiile făcute în casa soţilor, anchetatorii au găsit poze cu toate cele patru fete.

Iniţial a fost arestat bărbatul, însă procurorii şi-au dat seama că totul se petrecea sub ochii soţiei. Anchetatorii verifică acum dacă imaginile cu copiii în ipostaze intime au ajuns pe mai multe site-uri din străinătate, în schimbul unor sume de bani.

Şocant este faptul că, potrivit procurorilor, fetiţa de 6 ani ar fi fost agresată sexual încă de când avea doar câţiva anişori. Vecinii spun că cei doi soţi suspecţi erau mai retraşi.

În paralel cu ancheta procurorilor şi Protecţia Copilului face verificări. Toate cele patru copile sunt consiliate psihologic.

Gabriela Groza, doctor în psihologie criminală spune că un astfel de comportament deviant poate avea urmări foarte grave.

Gabriela Groza, doctor în Psihologie judiciară: „Mulţi au impresia, într-un mod absolut greşit, că nu e atât de mare lucru că li se face nişte poze care ulterior sunt distribuite sau vândute, pentru că copilul nu realizează ce se întâmplă. Efectele pe care le au genul acesta de agresiune asupra copiilor sunt foarte diverse, în funcţie de durată în care s-a petrecut abuzul, în funcţie de relaţia pe care o avea cu abuzatorul şi în funcţie de cum îşi integrează această experienţă în sexualitatea lor.

Cei doi soţi, aflaţi în arest, au cerut să fie cercetaţi sub control judiciar sau în arest la domiciliu, dar magistraţii au refuzat această cerere.

Un băiețel de 5 ani, singurul supravieţuitor din telecabina prăbușită în Italia. Și-a pierdut toată familia
Articolul anterior
Poliţiştii de frontieră au donat sânge de ziua lor profesională
Articolul următor