Doina Stratan a născut al doilea copil

Doina Stratan a devenit în această aseară mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea TV are o fetiță de doi anișori, pe nume Alisa, iar acum a adus pe lume un băiețel sănătos. Ea și-a împărtășit emoțiile cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Micuțul a venit pe lume la o clinică privată din Capitală.

„Noi suntem bine, vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele care vin și vin! Suntem bine, iar eu sunt atât de fericită… Pe parcurs o să revin cu detalii”, a adăugat Doina.

Sasha Letty a devenit mămică pentru prima oară!

Bucure și împlinire în familia interpretei Sasha Letty! Artista și soțul ei, Dumitru, și-au întâmpinat primul bebeluș.

Tânăra mămică a născut o fetiță sănătoasă, căreia părinții i-au ales numele Arina.

,,Noi și universul nostru”, a scris Sasha Letty, în dreptul primelor imagini emoționante ,,în trei” publicate pe pagina sa de Instagram.

Interpreta a făcut astăzi anunțul, iar din pozele distribuite fanilor ei se înțelege că marele eveniment a avut loc în urmă cu trei zile. Se pare că nașterea a decurs perfect, iar tânăra mămică și fiica ei deja se bucură de primele zile de maternitate acasă.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, balon şi interior

Multă sănătate familiei și creștere ușoară pentru Arina!

Prințul George a vândut prăjituri pentru a ajuta animalele pe cale de dispariție din Africa

Prințul George a organizat o vânzare de prăjituri în timpul izolării din pandemie pentru a strânge bani pentru animalele pe cale de dispariție în Africa. Al treilea în linia de succesiune la tron, care împlinește nouă ani luna viitoare, a organizat vânzarea pentru a strânge fonduri pentru organizația de caritate Tusk, potrivit  directorul executiv al Tusk, Charlie Mayhew.

Noua fotografie aniversară. Prințul George împlinește 8 ani - HotNews.ro

Prințul William este patronul conservării caritate și a călătorit în Africa pentru a vizita proiectele pe care le sprijină în trecut.

Dezvăluind gestul dulce al Prințului George, Charlie a spus GB News: „Prințul George a făcut foarte dulce o mică vânzare de prăjituri pentru a strânge bani pentru Tusk în timpul blocării și a scris o felicitare foarte dulce despre asta, demonstrând în mod clar preocuparea lui pentru fauna sălbatică din Africa.”

Timp de 30 de ani, Tusk a sprijinit organizațiile locale cu resurse insuficiente pentru a le ajuta să protejeze animalele și habitatele lor.

Înainte de existența organizației de caritate, până la 100.000 de elefanți erau uciși pe an de braconieri în comerțul ilegal cu fildeș.

În 2020, George și-a împărtășit pasiunea pentru animale cu Sir David Attenborough alături de el. frați, prințesa Charlotte, șapte ani, și prințul Louis, patru.

Veteranul radiodifuzor i-a dat lui George un dinte de rechin uriaș fosilizat când s-au întâlnit la Palatul Kensington, iar tânărul regal l-a întrebat ce animal crede că va dispărea în continuare.

Ipoteză explozivă a experţilor regali: Prinţul George, fiul lui William, nu  va fi niciodată rege!

Sir David i-a spus: „Ei bine, să sperăm că nu va exista, pentru că există o mulțime de lucruri pe care le putem face atunci când animalele sunt în pericol. f extincție. Îi putem proteja.”

George este a patra generație a familiei regale care susține cauzele de mediu.

Tatăl său, William, care împlinește astăzi 40 de ani, trimite frecvent mesaje WhatsApp directorului general al Tusk. „pentru a discuta o problemă care i s-a întâmplat”, potrivit rapoartelor.

Dl Mayhew a spus că patronajul ducelui a dus la mai mulți bani pentru caritate și mai multă publicitate pentru a promova mișcarea de conservare mai largă.

El a spus că William folosește „patronajul lui Tusk ca mijloc de a transmite niște mesaje foarte puternice”.

În 1970, tatăl lui William, Prințul Charles, a ținut primul său discurs important despre mediu și crede că că „dezvoltarea economică și socială va reuși cel mai bine atunci când funcționează în armonie, mai degrabă decât în ​​conflict, cu natura”.

Charles va participa la reuniunea șefilor de guvern din Commonwealth din Rwanda în această săptămână și este de așteptat să petreacă o perioadă. zi dedicată climei, sănătății și sectorului privat.

Prințul se va întâlni cu proprietari de afaceri din Commonwealth și discutați despre Inițiativa sa pentru piețe durabile, care își propune să stimuleze economiile prin valorificarea puterii naturii combinată cu inovația și resursele companiilor private.

Defunctul tată al lui Charles, Prințul Philip, a avut un angajament de-a lungul vieții față de conservarea vieții sălbatice și a devenit președinte al filialei din Marea Britanie a World Wildlife Fund în 1961.

Directorul general al lui Tusk speră că William își va duce într-o zi copiii, George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în Africa, pentru ca aceștia să poată experimenta direct munca. se face pentru a proteja fauna sălbatică pentru generațiile viitoare.

sursa

Revedere cu lacrimi și dor! O fetiţă de 2 ani, cu o bucurie de nedescris, îşi întâmpină mama, soldat în armata Ucrainei

Momentul în care o fetiţă de doar câţiva anişori îşi revede mama, soldat ucrainean, a fost surprins în imagini, ce au devenit virale pe reţelele de socializare.

Războiul din Ucraina lasă urme adânci în sufletele şi vieţile multor oameni, dar mai ales în cele ale copiilor, care de multe ori rămân fără părinţi, fie temporar, atunci, când pleacă pe front, sau definitiv, atunci când adulţii îşi găsesc sfârşitul pe câmpul de luptă. 

Videoclipul în care fetiţa arată o bucurie de nedescris la vederea mamei ei a fost postat pe reţelele de socializare de armata ucraineană.

„Milioane de copii ucraineni aşteaptă întoarcerea victorioasă a părinţilor lor din război. Împreună putem aduce această zi mai aproape!”, este mesajul armatei postat alături de imaginile video. 

Până în prezent, cel puţin 339 de copii ucraineni au fost ucişi de la începutul războiului declanşat de Vladimir Putin pe data de 24 februarie. 

De asemenea, 611 copii au fost răniţi până pe 25 iunie, potrivit datelor transmise de Procuratura Generală. Însă numărul acestora ar fi mult mai mare, întrucât cifrele nu includ şi victimele din zonele unde ostilităţile sunt în desfăşurare şi din zonele ocupate de ruşi, a mai transmis procuratura citată de Kyiv Independent.

sursa

Ziua copilului, sărbătorită în Capitală. Cum s-au distrat cei mici de ziua lor
Articolul anterior
Anișoara Loghin și soțul ei au dat prima petrecere în cinstea fiului lor, Raul
Articolul următor