Ducii de Sussex au anunțat numele bebelușului!

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat, miercuri seara, numele pe care l-au ales pentru băiețelul lor. Fiul ducilor de Sussex se va numi – Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

separator

Numele de Archie Harrison le-a amintit jurnaliștilor de la ,,Bazaar” că Archie este un prenume cu origini engleze, care înseamnă ”adevărat și îndrăzneț”, fiind o variantă a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebelușului, ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”, iar în ceea ce privește numele de familie Mountbatten-Windsor, în 1960, Regina Elisabeta și Prințul Philip au decis ca urmașii lor să poarte toți acest nume de familie, reprezentând ambele familii regale ale celor doi.

Anunțul privind numele a venit la câteva ore după ce prințul Harry și soția sa l-au prezentat pe fiul lor publicului în timpul unei ședințe foto organizată la Palatul Windsor.

Ducii de Sussex au apărut cu bebelușul nou-născut în brațe la Sala St. George a Castelului Windsor. Vizibil emoționați, Meghan Markle și Prințul Harry au spus că băiețelul lor are „cel mai dulce temperament, este calm, este de vis”.

sursa

Corina Țepeș și Galina Tomaș dezvăluie care sunt pașii pentru a avea o siluetă de vis!
Articolul anterior
A slăbit 17 kg timp de 10 săptămâni! Află aici cum s-a schimbat viața unei moldovence
Articolul următor
Alte articole interesante