După 14 avorturi spontane, a reușit să devină mamă. Fetița a venit pe lume perfect sănătoasă, ca un miracol pentru părinţii ei

O femeie a reușit să devină mamă, după ce a suferit 14 avorturi spontane. Aceasta a adus pe lume o fetiță, informează Daily Mail.

Jo Scollen, 47 de ani, și soțul ei Jason, 49 de ani, care locuiesc în Spania, au petrecut aproape 20 de ani încercând să aibă un copil și, deși nu au avut probleme cu conceperea, sarcina nu a durat niciodată mai mult de 14 săptămâni.

Când credeau că nu vor ţine niciodată în braţe un bebeluş al lor, ei au participat la un concurs și au câștigat un tratament gratuit de fertilitate în Cipru. Se înscriseseră „din disperare” şi nu s-au gândit o clipă că vor fi fericiţii câştigători.

În anul 2000, femeia a rămas însărcinată pentru prima dată, dar la aproape șapte săptămâni de sarcină a suferit un avort spontan.

„A fost oribil – toate speranțele noastre pentru viitor erau acolo și apoi lumea noastră s-a destrămat. A trebuit să stau în spital o săptămână după aceea. Dar eu nu am renunţat, am încercat din nou şi din nou”, a mai afirmat ea.

Jo nu a putut obține niciun răspuns de la medicii britanici cu privire la motivele pentru care a continuat să avorteze spontan și, pentru că nu avea nicio problemă în a rămâne însărcinată, nu a luat în considerare metoda FIV.

Având nevoie de o pauză și de o schimbare, cuplul a vândut totul și s-a mutat în Granada, Spania, în 2009. După mutare, femeia a efectuat mai multe controale medicale.

Specialiștii au descoperit că femeia avea trei tipuri de tulburări de coagulare a sângelui și factori imuni suplimentari, cum ar fi sindromul oboselii cronice, care îi putea afecta sarcinile.

Toate aceste probleme au făcut ca Jo să sufere 12 avorturi spontane până în 2014. În urmă cu șase ani, ea a încercat un tratament extrem de costisitor, în Spania, care a costat aproximativ 2.200 de euro.

„Eram pe punctul de a renunța. Fiecare sarcină, fiecare avort era traumatizant. O mulţime de clinici mi-au spus că tratamentul nu va funcţiona pentru că nu aveam probleme în a rămâne însărcinată. Acesta era scopul tratamentului, însă problema era că pierdeam fiecare bebeluş”, a spus Jo.

În noiembrie 2018, femeia și soțul ei s-au înscris la un concurs pe Facebook.

Competiția urma să comemoreze 40 de ani de la nașterea primului copil prin tratamentul FIV, Louisa Brown, iar premiul consta într-un tratament gratuit în Cipru. Jo și Jason s-au numărat printre câștigători.

În cele din urmă, femeia a rămas însărcinată, însă nu a avut nicio speranţă. Într-un fel se aştepta ca totul să se termine mai devreme sau mai târziu.

Nu avea curaj să se bucure pentru a nu suferi mai mult la final. „Am fost tratată ca fiind un pacient de mare risc și am avut examinări şi scanări la fiecare două săptămâni. Nu a existat niciodată un moment în care să ne gândim Slavă Domnului că totul va fi în regulă. De-a lungul întregii sarcini, până la naștere, ne-am ținut respirația”, a declarat femeiea.

La data de 19 octombrie, Joe a născut, în urma unei intervenţii de cezariană. Micuţa Jessica Rose a venit pe lume perfect sănătoasă, ca un miracol pentru părinţii ei.

sursa: www.libertatea.ro

Brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii – STOKKE acum și în Moldova

Cu o reputație mondială, produsele Stokke aduc mai multă bucurie, versatilitate și comoditate în familii, întrucât îmbina parentingul tradițional cu cel modern și contribuie la o dezvoltare sănătoasă a copilului.Noul brand Stokke, exclusiv doar în Hyper Farmacia Dita pe de pe Ștefan cel Mare 6 – oferă cărucioare inovative, flexibile, ușoare, compacte și stilate, mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul, textile, accesorii și produse pentru baie. Copiii au nevoie să simtă conectarea pentru a se simți iubiți și în siguranță!

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica rotunjoară

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista a publicat prima imagine în care își etalează mândră sarcina și a dezvăluit cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Antonescu, secretul siluetei de vis! Ce face artista pentru a se  menține în formă la 39 de ani - WOWBiz

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă. „A doua minune din viața mea”

Andreea Antonescu va împlini 40 de ani pe 8 septembrie. Ea este o interpretă și textieră din România care și-a început activitatea în domeniul muzical de la vârsta de șase ani când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică.

La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese scrise de Adrian Ordean. Succesul și adorația publicului au venit împreună cu lansarea trupei Andre, alături de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relaţia cu Andreea Antonescu | DCNews

Ce familie frumoasă! Actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor: ,,Dragomir înseamnă dragoste și pace”

În familia actorilor Olesea Sveclă și Anatol Durbală a fost ieri sărbătoare. Acum trei ani, cuplul și-a întâmpinat pe lume fiul, părinții au marcat evenimentul printr-o ședință foto care le-a creat emoții și amintiri prețioase. După ce au distribuit câteva poze pe conturile de socializare, mesajele de apreciere au început să vină necontenit. Părinții fericiți reușesc de fiecare dată să cucerească inimile internauților cu familia lor adorabilă.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior

Anatol Durbală, tată mândru de fată și băiat, a publicat un mesaj în care emoțiile i se citesc printre rânduri și cuvinte:

,,Prieteni, vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați trimis un gând bun în direcția noastră astăzi! Mulțumim pentru urări la adresa băiatului nostru Dragomir, care a împlinit astăzi tocmai 3 ani. Vârstă de luat în seamă deja, nu?… 🙂DRAGOMIR înseamnă: DRAGOSTE și PACE! Vă dorim, așijderea, dragoste și pace, sănătate și belșug, noroc și succes.

Să trăiască sănătoși și Fericiți toți copiii!”, a transmis Anatol Durbală.

Actorul i-a mulțumit fotografului Lidia Donici pentru momentele memorabile. ,,Este incredibil câtă inimă și suflet se poate unge pe o fotografie! Sunteți un om minunat! Vă mulțumim mult pentru aceste fotografii superbe, pentru timpul și nervii pierduți cu noi azi, pentru delicatețea și cumsecădenia să nu “arătați” asta”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil şi interior
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, prăjitură şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, prăjitură şi interior
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, mâncare şi interior

Prietenii virtuali au transmis familiei numeroase mesaje cu urări și gânduri bune!

Viaţa în Wuhan a revenit aproape la normal, după un an de la apariţia Covid
Articolul anterior
Șeful Biroului Relații cu Diaspora, Valeriu Turea, a decedat la doar 69 de ani
Articolul următor